Apám le akar lőni egy macskát, ötletek, vélemények?
Ezekkel a tanácsokkal semmit sem tud kezdeni a kérdező, ha valóban olyan az apja, amilyennek mondja... Bár a kérdező helyében én is megmozgatnék minden követ. Ha mégsem sikerül, és a macskának "lőttek" (szó szerint), akkor pedig biztosan a rendőrségre mennék. Egyébként édesapádnak honnan van fegyvere? Remélem legálisan, bár ha valódi éles lőfegyvert ilyesmire használ, akkor így is-úgy is teljesen biztos, hogy börtönbe fog kerülni. Valószínűleg akkor is, ha te nem jelented fel, mert a lövést biztosan meghallják a szomszédok is... Hiszen macskairtásra tudtommal még nem lehet legálisan fegyvertartási engedélyt szerezni.
Egyébként ha valóban így gondolkozik a fater, akkor már bocs, de én elvinném agyturkászhoz :(
Amúgy hány éves vagy, ha már szóba került?
F/18 vega
eszembe jutott valami!!!!
vegyél elemes macskariasztót!!!!:)
..és igen..fanatikus állatvédő vagyok..és leszarom h ki mit gondol erről..és feljelenteném apámat..de szerencsére apámnak van lelke.
Amúgy 19 (:
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy apa eléggé érdekes világnézetet vall, akarom mondani nem sok értelmes megnyilvánulását láttam eddig. Többnyire makacs, hajthatatlan és tele van bénábbnál-bénább ötletekkel.
Utolsó: Áh, ez szuper ötlet!
23:46
igen.teljesen komolyan gondolom.de te persze ezt soha nem fogod tudni felfogni.mert egyszerű vagy mint egy kavics.és ezt nem sértésnek szántam.csak te vagy az a tipikus ember aki néz de nem lát.
23:46
Apa alkoholista, azt hiszem a "felnevelésről" innentől már lehet sejtésed.
"greenpeas"
Lol, sugárzik az intelligencia és a jóltájékozottság :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!