Apám le akar lőni egy macskát, ötletek, vélemények?
"apámat soha az életben nem jelenteném fel egy macska miatt."
Az egy dolog, ha a családodat bizonyos szempontból előnyben részesíted, viszont ha úgy nézed a dolgot: melyik a nagyobb bűn? A gyilkosság, vagy ha feljelented egy családtagodat?
"bajkereső barátom nem tudom ,hogy te mit eszel mert ha ilyen nagy állat védő vagy akkor tudnod kéne hogy a növények is élnek és éreznek tehát növényi eredetű táplálékot, sem állati eredetűt sem kéne fogyasztani."
Szerintem ezt kár volt felhoznod, ugyanis egyrészt semmi köze ehhez a témához, másrészt ezekről a dolgokról úgy látom, fogalmad sincs. Ha mégis érdekel, akkor nézz körül a Vegetarianizmus témakörben, vagy írj privát üzenetet! Nem egy kérdés foglalkozott már ezidáig ezzel...
"leszólod a vidékieket ők adnak neked enni falun kicsit másabbak a törvények itt ölni kell ,hogy te ehessél."
Remélem ez a rész nem nekem szólt, mert akkor közlöm hogy kva nagy tévedésben vagy. Egyrészt kisvárosban élek(épp hogy városnak minősül), és jelentős részben magunknak termelünk. A többi családtag nem vega és ők is. Szóval ne legyen nagy a szád, hogy ti szolgáltok ki engem! A falu dolga egyébként is ez, ha nem tetszik költözz te is városba! A törvények nem másak a falun sem, sőt az egész országban ugyanazok.
F/18 vega
ma 22:39
Nem szeretek ingerülten válaszolni, de tanulj egy kis történelmet, és tiszteletet, hogy mit is jelent az a jobbágy, mert látszólag halvány lila gőzöd sincs. A kétkezi munka sosem "ciki", a mezőgazdasági sem kivétel ez alól. Félig Pesten élek, félig egy kisvárosban, és rengeteg rokonom falusi, egytől egyig becsületes emberek. NINCS JOGOD SÉRTEGETNI SENKIT!
Remélem az én tanácsomra hallgatni fogsz! Többen írták már, de te csak kérdezgetsz tovább. Pedig a válasz előtted van!
Édesapád ha feljelented, buta vagy!
Azt is elmondom miért! Mert ugyan azt az utat választoad, mint apukád! A könnyebbet!
Fogd a kalapácsot és irány a munka! Könnyebb feljelenteni édesapád, mint dolgozni?
Nem csak kérni kell, segíteni is, főleg ha elmúltál már 18 éves!
Mond meg édesapádnak, hogy nem szeretnéd, hogy börtönbe kerüljön, és nem is fogod engedni, ezért segítesz neki macska biztossá tenni a Galambok helyét!
Beszéddel nem mented meg a cica életét, de egy kis közös munkával igen! Nem feljelentgetni kell, ezt könnyű tanácsolni mindenkinek, hanem kicsit jobbá kell tenni az embereket és saját magunkat! Meg kell mutatni nekik, hogy van más megoldás is!
Ha tényleg érdekel a cica, már meg van apukáddal a hétvégi közös programod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!