Apám le akar lőni egy macskát, ötletek, vélemények?
hmm..ötlet?? A legjobb a légpuska. Várja meg míg leül valahova és puff. Bele nem hal de ha rendesen megcsípi többet nem látjátok arrafele xd
én meg téged b@sználak úgy pofán h az összes fogadat kiköpöd te féreg..és csak azért mert olyan kedvem van.
szerintem az ilyen cicának nincs is gazdája,nekünk is van macskánk a szomszédok pedig baromfikat(is) tartanak de ő sosem csinált ilyet.Ill nálunk falun .. is így lövöldöznek..
off:/ saját apádat feljelenteni?! az is érdekes
Héé embereeek!!!
A macska nem hülye!!
Elég 2-3szor elzavarni a cicát és kész oda soha többet nem megy. Mi hozzánk is átjárkált egy fekete macska és elvitt 1 kisnyulat ( újszülöttet ). Na onnantól én kimentem a pajtába és mikor halottam h jön bottal megvertem elég rendesen. ezt 2 napig eljátszottuk volt mikor nappal is jött. Azóta nem láttam a macskát. De kiderült, hogy haver macskája. Az a dög még a mai napig felismeri a képem és ha meglát elfut. :D
hát ilyet hiába írsz csak leszidnak...
a városiak nem értik ezt!
falun tényleg másképp zajlanak ezek a dolgok :)
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:31
elvitte a kisnyulat aki megnőtt volna aztán felzabáltátok vna..gondolom egy hülye primitív vidéki p@raszt vagy..szarrá vernélek ha tehetném..megnyomorítanálak..éreted???!!!!! kvára féljél!!!!és mindenki aki bántja az állatokat!!!!
Fú gyerekek, az élettől is elment a kedvem. Egy macskáról és néhány galambról beszélünk, Ti meg olyan alpári és emberhez nem méltó stílusban vitáztok, hogy a gyomrom kifordul.
Kérdező, figyeljétek ki a macskát, és vizipisztollyal adjatok neki. Az is el fogja venni a kedvét szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!