Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Van valami probléma, vagy...

Van valami probléma, vagy csak én aggódom megint túl?

Figyelt kérdés

Van egy 1 éves ivartalanított lány cicám. Alapjáraton naponta 4-5 alkalommal eszik. Szárazat, konzervet, illetve mikor mit.

Viszont tegnap óta nem igazán eszik. Vagyis lerakom elé a kaját,és ami nagyobb darab, azt bekapja rág rajta kb kettőt, és kiköpi.

Belenéztem a szájába, amennyire tudtam, se feldagadt íny, se gyanús fog, se fekély, se gyulladás, szóval minden normálisnak tűnik.

Tegnap annyi volt az össz étkezése, hogy lefetyelt némi húslevest. Ma belediktáltam egy fél főtt csirkecombot, de azt is csak úgy ette meg, hogy nagy apró darabokra tépkedtem neki. Furcsa, mert eddig egy zabagép volt.

De ezenkívül nincs semmi furcsa a viselkedésében: játszik, baromkodik, kijárkál az udvarra, szóval mint eddig, viszont ez az evés téma nagyon aggaszt. Szaladjak vele orvoshoz, vagy koplaltassam kicsit hátha eszébe jut enni?

2011. aug. 2. 19:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a legjobb lenne orvoshoz vinni.:/ jobbulást neki.:)
2011. aug. 2. 19:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Vidd el orvoshoz biztos, ami biztos, de nem hiszem h különösebben baj lenne!
2011. aug. 2. 20:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Akárhogy is döntesz, legalább itasd, nehogy kiszáradjon.
2011. aug. 2. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!