Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nem lesz a fejlődésére nézve...

Nem lesz a fejlődésére nézve később probléma?

Figyelt kérdés
Már pici korától kezdve próbáltam rászoktatni a cicámat a házi kosztra, de nem sikerült jelenleg 9 hónapos nincs semmi baja, egészséges, de mást nem hajlandó enni"csak"Kitekat alutasakost és száraz tápokat!
2011. jún. 27. 18:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha beleteszed a tányérba a házi kosztot és nem eszi meg akkor ne öntsd ki,hagyd ott és ne kapjon mást!Éhes lesz és meg fogja enni egy idő után.
2011. jún. 27. 18:58
 2/4 anonim ***** válasza:
Sztem a macskaeledelekbe biztos tesznek valamit, ami után a macska csak arra vágyik. Nálunk még a májat (!!) se volt hajlandó megenni. 3 nap után aztán csak megette (nem kapott semmit)
2011. jún. 27. 19:11
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen nálunk is az a baj,hogy sajnálom amikor reggel kiteszem neki a házi kosztot és este még mindig ott van!De hát sajnáljuk,így adunk neki kitekatot!Például a tejet meg sem issza első perctől kezdve,csak víz, pedig vettem neki dobozos macskatejet és azt sem hajlandó meginni

!Legyek türelmesebb és mégis próbálgassam neki a házi kaját?

2011. jún. 27. 21:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Az enyém sem eszik házi kosztot, virul, boldog, egészséges.

A macskaeledelt macskáknak találták ki, a házikosztot pedig az embereknek.

Ha mindenáron akarsz neki plusszba kedvezni (bár, ha még alutasakost is kap, nincs rossz dolga), akkor vegyél időnként neki nyers húst. Pulykanyesedéket, csirkenyakat,farhátat s nyersen add neki.

A fanatikusabbak szerint van egy keverési arány, mely szerint a nyers hússal való tápláláskor mennyi a csont, a hús, a belsőség aránya, de ha időnként adsz, nem kell túlspilázni a dolgot.

2011. jún. 28. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!