Mi lehet a probléma? Mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
A macskám most ellik és az 1 ik cica úgy született meg hogy vmi bél szerü dolog rajta van és biztos hogy nem a köldökzsinór meg a méhlepény mert azokat felismerem.A kismacska már megvan ugy 5 órája eddig semmi baja de szerintem ez valami probléma lehet.2011. máj. 20. 14:11
1/13 anonim válasza:
inkább a dokit hivd fel ne minket kérdezz ha ugy érzed gáz van.
2/13 anonim válasza:
Én ezt nem értem... Miért nem képesek ilyenkor az emberek orvost hívni?! Kérdező, azt hiszed, mi értünk hozzá?
3/13 A kérdező kommentje:
aha!
2011. máj. 20. 14:19
4/13 A kérdező kommentje:
Hátha van itt 1 állatorvos
2011. máj. 20. 14:19
5/13 anonim válasza:
Hát én a jópár hónap alatt még nem találkoztam itt orvossal, de még hozzáértővel sem (hacsak nem csíp el az ember egy tenyésztőt, de nekem mégcsak kétszer sikerült, az egyik meg amúgyis kutyás volt).
Szóval orvos, mert itt a GYK- SENKI nem fog neked normális választ adni.
6/13 A kérdező kommentje:
Már mind 1 elpusztul ez is.Még 1 van a hasába biztosan ,remélem az túléli.3 ból 0 eddig!!!!!!SAJNA
2011. máj. 20. 14:30
7/13 anonim válasza:
Remélem a saját gyerekeid életével is így fogsz szórakozni... látod, hogy baj van, és itt írogatsz, ahelyett, hogy hívnád az állatorvost... elpusztulnak a kicsik, aztán "má mind1"... hát gratulálok... neked se kéne állatot tartani ennyi ésszel... inkább legyen ivartalanítva a macska ezután...
8/13 A kérdező kommentje:
Miért mit csináljak?5 percen belül ugyse ér ide az orvos.Még van 1 macska annak nem lessz baja.
2011. máj. 20. 14:43
9/13 anonim válasza:
Én meg remélem, hogy az az 1 sem éli túl. Legalább nem kell gyötrelmes életet élnie VELED, hanem ellesz az örök vadászmezőkön.
10/13 anonim válasza:
nem,valoban nem ér oda 5 perc alatt,de akkor kellett volna hivni mikor kiirtad a kérdést!ez állatkínzás!!!!és remélem tudod mi jár érte!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!