Kezdőoldal » Állatok » Macskák » SEGÍTSÉG! Mit tegyek?

SEGÍTSÉG! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van 5 macskánk 1 nagy és 4 pici. A szüleim azt mondják hogy sok 5 macska és szerintem is az de nem ez a probléma. Hanem, apukámnak az ismerősének kéne egy macska de apukám rá beszélte hogy vigyen el kettőt. A nagy macska az enyém(lány macska), van agy pici cica annak baj van a szemével(fiú macska) de az a nővéremé, anyukámnak is van egy macskája ezek közül és övé egy(fiú macska). Maradt kettő egy lány és egy fiú. De nekem a fiú macska a szívemhez nőtt és őt nem szeretném odaadni. De úgy mondják hogy a viszel macskát akkor vigyél kettőt!

Ti mit tennétek a helyemben? Melyik macskát adnátok oda?

A válaszokat előre is köszönöm!

2011. júl. 29. 10:59
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
KÖszi! Mi is gondoltunk erre csak nem tudjuk mennyibe kerül!
2011. aug. 6. 11:26
 12/18 anonim ***** válasza:
Ha az anya macska megmarad és a fiú is akkor ott gondok lesznek... :S
2011. aug. 6. 12:00
 13/18 anonim ***** válasza:
Az nem mentség hogy nem tudjátok. Go állatorvos és megkérdezitek.. Isteneem...ilyen kifogást...
2011. aug. 6. 12:17
 14/18 A kérdező kommentje:
Ne te beszélsz (jajj istenem )
2011. aug. 6. 12:39
 15/18 A kérdező kommentje:
Fizetheted te is az állatorvost! Én benne vagyok!:)
2011. aug. 6. 14:58
 16/18 A kérdező kommentje:
Jah és csak hogy tudd! A macskát a menhelyről hoztuk
2011. aug. 8. 19:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Érdekes, nekem is onnan van, és csak úgy hozhattam el hogy ha ki van ivartalanítva.
2011. aug. 9. 11:07
 18/18 A kérdező kommentje:
mit látod nekem nem és mehetsz el
2011. aug. 9. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!