Mit javasolsz? Ivartalanítsam vagy ne?
Figyelt kérdés
Van egy 5 éves kandúr macskám. Mindig tele van sebekkel,sokat megy el..stb..
Nagyon féltem,hogy egyszer komoly sebet szerez, ezért az ivartalanítást javasolták,de nem tudom,hogy akarom-e ezt,mert ő a falu kandúrja...nemtudom,hogy érted-e,amit mondani akarok..:/
szóval őt úgy szeretem,hogy ő itt a domináns..
szerinted ne ivartalanítsam,és maradjon ugyanilyen,vagy ivartalanítsam?
2011. júl. 27. 21:15
21/24 anonim válasza:
Az emberfélék családját mindegyik rendszertani irányzat az állatok országába rendszerezi.
Mit nem értesz ezen?
22/24 anonim válasza:
De az embereket "valami" kiemeli az állatok csoportjából. Ha jól emlékszem, a gondolkodás, az intelligencia....;)
23/24 anonim válasza:
Mavu szerintem te egy rendkívül buta ember lehetsz!!
24/24 anonim válasza:
ivartalanítsd! én is így jártam elöször ncsak sebek aztán egy macska letépte a farkát szóval ivartalnítsd mert akkor kicsit lustibb lesz és nem járogat el messzire és a chipet is ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!