Van egy 5 éves kandúr macskám. Mindig tele van sebekkel,sokat megy el..stb..
Nagyon féltem,hogy egyszer komoly sebet szerez, ezért az ivartalanítást javasolták,de nem tudom,hogy akarom-e ezt,mert ő a falu kandúrja...nemtudom,hogy érted-e,amit mondani akarok..:/
szóval őt úgy szeretem,hogy ő itt a domináns..
szerinted ne ivartalanítsam,és maradjon ugyanilyen,vagy ivartalanítsam?
Kedves elottem szolo, hat te sem vagy semmi. Igenis ivartalanitsa, Mert nekunk embereknek a felelosegunk, hogy meg akadajozzuk a folosleges szaporulatot. Nem kell tobb ehenkorasz csavargo gazdatlan cicus! Az allatot az osztone hajtja kedves kerdezo, nem elvezetbol sexel. Ha igazan erdekel a kandurod,es van egy csepp lelkiismereted is, es szereted az allatokat, akkor ivartalanitsd, es javasold is mindenkinek, aki nem allattenyeszto. Es nem baj hogy 5 eves, sosem keso. Az en kutyusom is 4 es fel volt amikor sterilizaltattam. Hidd el, hogy jot teszel vele!!
2011. júl. 28. 08:48
12/24 A kérdező kommentje:
Rendben,köszönöm mindenki válaszát,még azét is,aki lebarmozott és lehülyézett...Mondjuk abban igaza van az utolsó elötti válaszolónak,hogy mindenképp lesznek kismacskák a nősténynek mert rengeteg a kandúr és a sok paraszt ember még csak nem is törődik velük,csoda ha kaját kapnak,nem méghogy ivartalanítsák...sajnos itt ez megy.
2011. júl. 28. 12:35
13/24 anonim válasza:
A 8.41-es válaszoló véleményével "csak" az a baj, ha mindenki így gondolkodna, hova jutnánk?!
Szerencsére azért ma már egyre többflé lehet felelős állattartóba botlani.
2011. júl. 28. 12:58
14/24 anonim válasza:
Ivartalanítsd. Nyugodtabb is lesz az állat, meg már szerintem kiélte magát. Mi úgy jártunk, hogy az utcában megelégelték a kandúr macskáinkat és megmérgezték őket. Sajnos ez a veszély fent áll párzás során.
2011. júl. 28. 13:56
15/24 anonim válasza:
08:41:
Mert más ember felőtlen, legyél te is? Hmm érdekes meglátás. Érdekelne, hogy mondjuk a heroinhoz vagy a részegen vezetéshez is így állsz hozzá?
2011. júl. 28. 23:34
16/24 anonim válasza:
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 08:48
"Kedves elottem szolo, hat te sem vagy semmi. Igenis ivartalanitsa, Mert nekunk embereknek a felelosegunk, hogy meg akadajozzuk a folosleges szaporulatot. "
Te normális vagy? Te tényleg a feladatodnak tekinted, hogy beleavatkozz természetben lejátszódó folyamatokba, ezzel pedig a Föld ökoszisztémájának működésébe???
Senkinek nem szabadna ivartalanítani a macskákat, sem megölni a kölyköket. Aki nőstény macskát vesz magához, az -ideális esetben- tisztában van azzal, hogy macskája életéhez tartozik az is, ha szaporodik és kiscicákat hoz haza.
2011. júl. 29. 10:13
17/24 anonim válasza:
Uristen Meg egy szaporito.. Ez nem Errol szol, egyebKent ha nem tunt volna fel, az ember mar regen beleavatkozott, A termeszet mukodesebe. Ne legyel inkabb mar te is olyan ostoba, hogy nyilt lehetoseget adsz arra, hogy szaporodjanak csak, aztan, maj sok betegseget terjesszenek, vagy esetleg. Emberek megoljek, felgyujtsak stb.
2011. júl. 29. 17:59
18/24 anonim válasza:
Egyebkent szerintem igen, en normalis vagyok, te nem vagy normal is, hogy igy gondolkozol!
2011. júl. 29. 18:01
19/24 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy nekem nem tűnt fel a beavatkozás? Kivel vitatkozol?
Úgy érzem nincs jogom (és neked sem) beavatkozni a macskák szaporodásába. Ők se szabályozzák, hogy te nemzhetsz e utódot avagy sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!