Gáz ha a macskám a párnámon fekszik éjjel a fejem mellett?
Figyelt kérdés
Van egy tündéri cicám, kb. 1-2 hónapos, de teljesen szobatiszta, meg minden, a bundája is tiszta, nem is bolhás, meg semmi, csak az a baj hogy mindig belemászik a fürdőkádba, a mosdóba, meg a mosógépbe is. (nem tom miért, ez a kedvenc helye) esete meg mindig az én ágyamra jön fel, először csak a lábamhoz, később meg már arra ébredek éjszaka, hogy a fejem mellett van elnyúlva, a kezemen fekszik, és a feje alatt zsibbad a kezem:S lehet valami bajom tőle??2011. júl. 23. 13:38
31/45 anonim válasza:
Természetes környezet? Ezt mondd annak, aki az Alföldön Bernáthegyit tart.
32/45 anonim válasza:
Plusz: alapvető higiénia? Akkor ezek szerint a kérdezővel együtt mi koszos és igényletel emberek vagyunk, azért, mert a TISZTA macskánkkal alszunk?
33/45 anonim válasza:
Nem csak elvakult állatbarátok
34/45 anonim válasza:
Miért kell kiforgatni a szavaimat, minden mondatomhoz írjak egy regényt, hogy értelmezzétek?
35/45 anonim válasza:
Az enyém nem a párnán alszik, hanem a hasamon. Ha nem hanyatt fekszem, addig serte-pertél oda-vissza rajtam, hogy muszáj úgy helyezkednem, ahogy neki tetszik. Tudom-tudom, agyatlan némber vagyok egyik kommentelő válaszai alapján leszűrve, de nekem így jó.
36/45 anonim válasza:
Az én cicám nem alszik velem, mert néhányszor megpróbálta, de mindig ráfeküdtem véletlen, úh már csak az ágyam mellett alszik :D
De amúgy engem nem zavarna, csak őt :D
37/45 anonim válasza:
Amikor Szlovéniában voltam cserediák a lánynak, aki fogadott 11 cicája volt, és mind velünk aludtak :) Annyira aranyosak voltak, szerintem egyáltalán nem gáz, inkább cuki :))
38/45 anonim válasza:
Mi is a cicákkal alszunk. Tiszták, jó illatúak. A macskaször miatt már tett megjegyzést ismerös, de kérdem én, Egy olyan ember papol a higiéniáról, akinek tiszta korpa a feje és két naponta mos fogat? Szerintem egy tisztán tartott kisállat nem gáz az ágyban.
39/45 anonim válasza:
nem gáz az én cicusom a hasamon meg a vállamon alszik :)
és ismerek pár olyan embert is akinél egy macska tisztább :P
40/45 A kérdező kommentje:
hát, igen:)
2011. júl. 23. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!