Gáz ha a macskám a párnámon fekszik éjjel a fejem mellett?
Miért lenne gáz? Az én cicám is ott alszik néha. Ha szobacica, egészséges és tiszta, semmi bajod nem lesz tőle.
Inkább örülj, hogy ilyen kedves cicás van. :)
egy barátnőm is mindig osztozott a párnáján a macskáival
neki pattanásos lett tőle az arcbőre de mikor elhatározta hogy kitiltja a feje mellől a macskákat és max a lábánál alhatnak, arra meg a cicák sértődtek be :D
Az én cicám is a fejem mellett alszik a párnámon, de ez változó. Télen a párnán, és ahogy tavaszodik majd mire nyár lesz szépen halad le, és nyárra már a lábamnál alszik, és így visszafelé télig :)
Az enyém egy nagyon akaratos jószág, nem engedi senkinek csak nekem, hogy megsimogassam stb. de velem nagyon jó kapcsolata van :)
Az én cicám is a fejem mellett alszik a párnámon, de ez változó. Télen a párnán, és ahogy tavaszodik majd mire nyár lesz szépen halad le, és nyárra már a lábamnál alszik, és így visszafelé télig :)
Az enyém egy nagyon akaratos jószág, nem engedi senkinek csak nekem, hogy megsimogassam stb. de velem nagyon jó kapcsolata van :)
A kérdező kommentje:
pattanásos??? biztos h a macskák műve volt???
igen, lehet hogy attól volt. lehet hogy érzékeny a bőre a macskaszőrre. én a malacommal vagyok így, mikor kézbe veszem, utána mindig viszket az alkarom. pedig nem vagyok rá allergiás. csak irritálja a bőrömet. aztán megmosom a kezemet és elmúlik. előfordul az ilyen :)
A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:44
hát nekem a fejem alatt szokott néha a nagyobbik, mindig féltem hogy kárt teszek benne, de nagydarab kan macska volt, és mindig rá tettem a fejemet, és arra ébredtem h szőrős a párnám:D:D xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!