Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Gáz ha a macskám a párnámon...

Gáz ha a macskám a párnámon fekszik éjjel a fejem mellett?

Figyelt kérdés
Van egy tündéri cicám, kb. 1-2 hónapos, de teljesen szobatiszta, meg minden, a bundája is tiszta, nem is bolhás, meg semmi, csak az a baj hogy mindig belemászik a fürdőkádba, a mosdóba, meg a mosógépbe is. (nem tom miért, ez a kedvenc helye) esete meg mindig az én ágyamra jön fel, először csak a lábamhoz, később meg már arra ébredek éjszaka, hogy a fejem mellett van elnyúlva, a kezemen fekszik, és a feje alatt zsibbad a kezem:S lehet valami bajom tőle??
2011. júl. 23. 13:38
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:

Miért lenne gáz? Az én cicám is ott alszik néha. Ha szobacica, egészséges és tiszta, semmi bajod nem lesz tőle.

Inkább örülj, hogy ilyen kedves cicás van. :)

2011. júl. 23. 13:40
 2/45 A kérdező kommentje:
akkor jó. örülök is neki:D van amikor be van dugva a fülembe a headset, a zene szól éjszaka, mégis hangosabban dorobol a zenénél. olyan aranyos kis kormos:)
2011. júl. 23. 13:42
 3/45 anonim ***** válasza:

egy barátnőm is mindig osztozott a párnáján a macskáival

neki pattanásos lett tőle az arcbőre de mikor elhatározta hogy kitiltja a feje mellől a macskákat és max a lábánál alhatnak, arra meg a cicák sértődtek be :D

2011. júl. 23. 13:43
 4/45 A kérdező kommentje:
pattanásos??? biztos h a macskák műve volt???
2011. júl. 23. 13:44
 5/45 anonim ***** válasza:

Az én cicám is a fejem mellett alszik a párnámon, de ez változó. Télen a párnán, és ahogy tavaszodik majd mire nyár lesz szépen halad le, és nyárra már a lábamnál alszik, és így visszafelé télig :)

Az enyém egy nagyon akaratos jószág, nem engedi senkinek csak nekem, hogy megsimogassam stb. de velem nagyon jó kapcsolata van :)

6/45 anonim ***** válasza:
Nekem konkrétan a fejemen alszik reggel, amikor felébredek, de van, amikor arra térek magamhoz, hogy mosdat.
 7/45 anonim ***** válasza:

Az én cicám is a fejem mellett alszik a párnámon, de ez változó. Télen a párnán, és ahogy tavaszodik majd mire nyár lesz szépen halad le, és nyárra már a lábamnál alszik, és így visszafelé télig :)

Az enyém egy nagyon akaratos jószág, nem engedi senkinek csak nekem, hogy megsimogassam stb. de velem nagyon jó kapcsolata van :)

8/45 anonim ***** válasza:
nem gáz. Nekünk is volt olyan macska ami a házban lakott benn. Reggel megtanulta mikor keltünk, s már óra sem kellett. Odaült a fejünkhöz, dorombonlt, lökdösött, hogy ideje felkelni.
2011. júl. 23. 13:45
 9/45 anonim ***** válasza:

A kérdező kommentje:

pattanásos??? biztos h a macskák műve volt???

igen, lehet hogy attól volt. lehet hogy érzékeny a bőre a macskaszőrre. én a malacommal vagyok így, mikor kézbe veszem, utána mindig viszket az alkarom. pedig nem vagyok rá allergiás. csak irritálja a bőrömet. aztán megmosom a kezemet és elmúlik. előfordul az ilyen :)

2011. júl. 23. 13:47
 10/45 A kérdező kommentje:

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:44

hát nekem a fejem alatt szokott néha a nagyobbik, mindig féltem hogy kárt teszek benne, de nagydarab kan macska volt, és mindig rá tettem a fejemet, és arra ébredtem h szőrős a párnám:D:D xd

2011. júl. 23. 13:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!