Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Gáz ha a macskám a párnámon...

Gáz ha a macskám a párnámon fekszik éjjel a fejem mellett?

Figyelt kérdés
Van egy tündéri cicám, kb. 1-2 hónapos, de teljesen szobatiszta, meg minden, a bundája is tiszta, nem is bolhás, meg semmi, csak az a baj hogy mindig belemászik a fürdőkádba, a mosdóba, meg a mosógépbe is. (nem tom miért, ez a kedvenc helye) esete meg mindig az én ágyamra jön fel, először csak a lábamhoz, később meg már arra ébredek éjszaka, hogy a fejem mellett van elnyúlva, a kezemen fekszik, és a feje alatt zsibbad a kezem:S lehet valami bajom tőle??
2011. júl. 23. 13:38
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
0%
Lehet tiszta, de ha a fenekét nyalogatja meg nekem ne legyen az ágyamba. Amondó vagyok lakásba se való egy állat, már csak saját maguk miatt sem.
2011. júl. 23. 13:48
 12/45 anonim ***** válasza:

Nekem kistestű kutyám van, ő is körülöttem alszik. Ma reggel hason fekve ébredtem, a kutyám meg a hátamon :D

Ha valaki fel van háborodva azon, hogy mit keres egy állat az ágyon, akkor én már nem is mondom, hogy az enyém is ott alszik.

Te így érzed jól magad, és a cicád is. Ennyi a lényeg:)

2011. júl. 23. 13:48
 13/45 Doruss ***** válasza:

Hát, általában nem okoz gondot, viszont egy rokonom mesélte, hogy egy ismerőse mindig a macskáival aludt. Egyszer elkezdett fogyni, beteges lett, és nem találták, hogy mi baja. Teljesen lefogyott, és meghalt. Felboncoltatták, és kiderült, hogy belélegezte a macskaszőrt, és az ott maradt a tüdejében, és betokosodott.

Szóval azért erre vigyázz...

2011. júl. 23. 13:49
 14/45 A kérdező kommentje:
igen, én is így gondolom:)
2011. júl. 23. 13:49
 15/45 A kérdező kommentje:
húú..13:49 azért az durva. köszi hogy mondtad:)
2011. júl. 23. 13:50
 16/45 anonim ***** válasza:
Ja, és egy ápolt, oltott, rendszeresen féreghajtózott macskától, kutyától nem fogsz semmit sem elkapni.
2011. júl. 23. 13:50
 17/45 anonim ***** válasza:
13:49. Ha az illető ápolta volna a macskák szőrét, ez nem történt volna meg.
2011. júl. 23. 13:51
 18/45 Doruss ***** válasza:
Különben lehet valaki pattanásos a macskától, a mienk kinti cica, de sokat van bent, és ha hozzádörgölőzik a macska az államhoz, akkor viszketni kezd és ilyen foltok jelennek meg rajta.
2011. júl. 23. 13:51
 19/45 anonim ***** válasza:

1-2 hónapos kiscicád fejétől elzsibbad a kezed? Na ne....

Ha tényleg zsibbad, az mástól van!

2011. júl. 23. 13:52
 20/45 anonim ***** válasza:

Doruss: uramisten, nemkem meg gyapju takarom van! Meg fogok halni!

(hint: barmifele dolgot eszre lehetne venni az ember tudejeben)

Kérdezo, egyaltalan nem gaz. A tiszta macska tiszta. Tisztabb, mint egy-ket ember...

2011. júl. 23. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!