Hogy tudnám elfogadni, és szeretni ezt a kiscicát?
Biztos vagyok benne, hogy meg fogjátok szeretni :) Lehet hogy egy kicsit korai volt új cicát hoznotok, de majd vele is összeszoktok, lesznek közös élményeitek.
Én megértelek, nekem 3 cicám van, nagyon imádom őket, de az egyikőjükkel úgy voltam, hogy első találkozáskor éreztem, hogy szeretem, olyan mintha a lelki társam lenne.
Én is jártam hasonló cipőben, elveszett az imádott cicám, pár nap múlva találtam egy kiscicát az utcára kidobva. Szó nélkül befogadtam, de azt vettem észre, hogy a másikat keresem benne. Tündéri kiscica volt, bújós, nyugis, de mégsem az igazi. 1 hónapig halogattam a dolgot majd feladtam egy hirdetést, hogy gazdit keresek neki. Elég hamar jött érte egy kislány az anyukájával és nagyon boldog voltam, hogy jó helyre került. Erre másnap hazajött a régi cicám, azóta is megvan.
Ez csak a tapasztalatom, nem is tudom miért írtam le.
Talán több idő kell, hogy elfogadd az új cicát (én nem adtam magamnak több időt), próbáld meg felfedezni az új cica szeretni való tulajdonságait, főleg ha a fiaddal jól kijön. Tudom, hogy nehéz, de ne próbáld meg a régihez hasonlítani, hisz nincs két egyforma cica. Sok sikert kívánok a barátkozáshoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!