Mit csináljak bolhák ellen?
Figyelt kérdés
Most 10-11 hetes a kiscicám, de sok helyen mondták, hogy ilyen picinek nem lehet se nyakörvet, se cseppet.Nem sok a bolhája de pár darab van.És sajnos észrevettem magamon is 1-2-t.Mivel tudnám írtani őket?(szoba cica)2011. júl. 17. 15:43
1/7 A kérdező kommentje:
Ja és azt kihagytam, hogy megfürdettük, de 4-5 nap múlva újra bolhás volt...:/
2011. júl. 17. 15:47
2/7 anonim válasza:
Frontline Combot szokták mondani, én is kipróbáltam már... de nem volt látványos eredménye
3/7 anonim válasza:
hát nem tudom... fürdessétek meg levendulás vízben.. kicsit büdös lesz de a bolhák legalább nem fogják annyira szeretni.. ha benti cica akkor a szőnyegeket pedig bolhaporral szórjátok be sztm..
ui: nem biztos hogy ez használ, akinek van tapasztalata erősítsen meg!
4/7 anonim válasza:
Lehet venni bolhairtó sampont a cicának. Próbáld ki még esetleg azt
5/7 sabrina99 válasza:
Az is elég, ha megfürdeted. A jó fürdetés alapja, hogy egy lavor vízbe belerakod a cicát "nyakig", s úgy hagyod pár percig.
S ha kitudod utána szedni belőle a bolhákat, nézd meg, hogy ahol tartod, nincsenek-e bolhák.
6/7 sabrina99 válasza:
bocsi, kimaradt egy pár szó:
Miután megfürdetted, szedd ki a cicából a döglött bolhákat, és ahol a cica alszik, ott takaríts ki jól és nézd meg, nincsenek-e bolhák ott.
7/7 danivokakirlay válasza:
Sok jó válszt látam köztük a Sampont és próbáld a cica területéről kiírtani a bolhákat ha lakásban van akk onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!