4 hetes kiscicáim bolhásak. Mit ajánlanátok a bolhák ellen?
Én még nem próbáltam a Piret-et, de a honlapjuk nem túl bizalomkeltő (kicsit gagyi), illetve a kisállatokra, kutyára vonatkozó leírást láttam, de macsekra nem (lehet, hogy csak nem voltam elég alapos, de nem találtam). Én ezt nem használnám.
Egyébként kutyáknál is azt írja, hogy a teljes testfelületet meg kell nedvesíteni ezzel, azaz így már mindegy, hogy fürdeted-e vagy sem.
Én bolhairtó cicasamponnal megfürdettem őket, és néhány hét múlva megszabadultam tőlük (a bolháktól). Amíg megszáradnak, beviheted egy zártabb helyre, természetesen anyamacsekkal együtt. Míg száradnak, lekezelheted a kinti helyüket porral, vagy spray-vel.
Van kismacskáknak adható bolhairtó is (mert a legtöbbet 2-4 hónapos kor után szabad csak használni). De feltétlenül kezeld az anyacicót is.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!