SOS SEGÍTSETEK!? (LENT)
Figyelt kérdés
Július 4-én született egy kiscicánk, az anyacica állandóan költöztette és most este 8 körül az emeletről ahogy hozta volna le, kiesett a szájából, és a kiscica másfél métert zuhant. Az állatkórház azt mondta hiába viszem be, ilyen kis macskát nem tudnak műteni. Megkérdeztem 1 másik orvost, az is azt mondta csak várni tudok.A cica azóta fekszik, mocorog, nem eszik. Mintha a nyakát fájlalná, mert lógatja a fejét, a lábait mozgatja.... Mit csináljak?2011. júl. 15. 21:30
11/20 anonim válasza:
Holnap írd meg kérlek ,hogy mi lett a kiscicával,remélem nem lesz semmi baja.
12/20 A kérdező kommentje:
az anya meg csak nyávog meg most is költöztetné, és akkor nyávog a cica ha megharapja az anya a nyakánál
2011. júl. 15. 21:51
13/20 anonim válasza:
Szerintem megütötte magát,mindenképp írj,hogy mi van vele!!!!
14/20 anonim válasza:
Jézusom!!! Mindenki agyon ütne egy macskát? Úristen...milyen világban élünk?? A dokinak meg az a dolga, hogy az állatokat megmentse...nem értem, hogy miért nem vizsgálja meg...
Szerintem vidd meg a kismacskát a dokihoz és mutasd meg és mond meg, hogy sír meg szenved nem eszik, a jó doki azt mondja, hogy megnézi! De egy másik dokihoz menjél ne az előzőkhöz!!:$
15/20 A kérdező kommentje:
a kiscica csak eszik meg alszik. beszéltem most egy orvossal, szerinte folyton sírna ha annyira fájna valamije. Ennek a picinek meg egy hangja sincs. szerintetek?
2011. júl. 16. 17:46
16/20 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy csak egy kicsit fájt és utána helyrejött.
Majd meglátod. Ha nagyon nagy a baj akkor elpusztul de ha nem akkor életben marad! :)
17/20 anonim válasza:
Szerintem nem lesz gond. 1,5 m egy ilyen könnyű kis állatnak nem olyan nagy zuhanás, mert a macskák szívósak, plusz a könnyű súlya miatt nem puffanhatott nagyot.
18/20 anonim válasza:
Van valami fejlemény? :)
Remélem, jobban van a cicád...
19/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! (vagyis aki értelmes választ adott)
A kiscica jól van, látta orvos is, nem tört semmije. Egésznap eszik, alszik, mászkál egy picit és alszik tovább :)
2011. júl. 21. 01:33
20/20 A kérdező kommentje:
A tied szivesen tunkolnám! ;)
2011. aug. 15. 23:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!