Segítsetek! A szomszéd macskája éjjel--nappal csak az én kertemben érzi jól magát, nekem meg macskaszőr-allergiám van! Már mindent kipróbáltam, semmi sem riasztotta eddig el! Mit tanácsoltok? Köszönöm!
Figyelt kérdés
2009. dec. 18. 07:04
2/15 anonim válasza:
Szerezz egy pumit! Ösztönösen utálja a macskát. Meglát egyet, úgy meghajtja mint zinger a varrógépet.
3/15 anonim válasza:
Ha az úton átmegy előtted egy macska, akkor is jelentkeznek az allergiás tünetek? Ne haragudj, szerintem kicsit eltúlzod, kellemetlen, ha a saját kertedbe bevándorolnak a szomszéd állatai (nagyszüleimnek a tyúkjait ritkította meg valami), de nem hiszem, hogy itt az allergia a főbb gond.
5/15 anonim válasza:
A szőr-allergia kizárólag zárt térben aktivizálódik. Amennyiben ez nyitott helyen jelentkezik, akkor idegi természetű és ideggyógyász orvos segítségét kell kérned.
6/15 anonim válasza:
1: kutya (foxi is jó, az kapásból torokra megy) :D
2: légpuska, gömbölyű, vagy műanyag golyó :D nem okoz nagy sérülést, de félni fog a cickány a kertedtől :D
3: allergia? az mi? :D
7/15 anonim válasza:
Beszélj a szomszéddal , hogy csináljon valamit a macskájával!!
9/15 anonim válasza:
Madár-allergiád, fű-allergiád esetleg nincs? Mert már az divatosabb a kültéri macskaszőrallergiánál is. Zárkózz be a házba, redőnyöket le, telefont, TV-t kapcsold ki, nemhogy véletlenül valami ér!!!
10/15 anonim válasza:
Nincs vízér a kertetek alatt? Azon v.miért szeretnek a lenni a macskák, a kutyák viszont nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!