Kezdőoldal » Állatok » Macskák » SOS SEGÍTSETEK!? (LENT)

SOS SEGÍTSETEK!? (LENT)

Figyelt kérdés
Július 4-én született egy kiscicánk, az anyacica állandóan költöztette és most este 8 körül az emeletről ahogy hozta volna le, kiesett a szájából, és a kiscica másfél métert zuhant. Az állatkórház azt mondta hiába viszem be, ilyen kis macskát nem tudnak műteni. Megkérdeztem 1 másik orvost, az is azt mondta csak várni tudok.A cica azóta fekszik, mocorog, nem eszik. Mintha a nyakát fájlalná, mert lógatja a fejét, a lábait mozgatja.... Mit csináljak?
2011. júl. 15. 21:30
1 2
 1/20 vasas1 válasza:
0%
Üsd agyon
2011. júl. 15. 21:33
 2/20 anonim ***** válasza:
0%
én legszívesebben eltörném a nyakát és eltemetném amekkora fájdalmai lehetnek, de igazából egyik sem jó megoldás, az se jó ha hagyod hogy végigszenvedjen egy hetet majd megdögöljön, vagy az hogy megölöd. Jogilag várnod kell és majd lesz valami de én az utóbbit tenném. Nehéz döntés, imádom is az állatokat de..
2011. júl. 15. 21:33
 3/20 anonim ***** válasza:

Jééézusom a szint megvan látom, remélem ha segítségre szorulnátok akkor a ti hozzátartozóitok is szilvás buktát csinálnak meg agyonütnek titeket ahelyett h segítenének... Ez nem poénos, hanem infantilis.

Amúgy ha az orvosok ezt mondták, akkor vidd el egy dokihoz, h megvizsgálja, és ha baja van akkor inkább altassátok el mint h szenvedjen és fájdalmak közt pusztuljon el szegény. Drukkolok.

2011. júl. 15. 21:35
 4/20 anonim ***** válasza:
Azért ez elég durva,hogy meg sem nézi egyik orvos sem... Na ez őket minősíti.Szerintem keress másik orvost,aki fogadja és nézesd meg.Lehet,hogy nincs nagy baja,"csak" megütötte magát.Viszont,ha maradandó sérülése van,akkor altassátok el.Remélem nincs semmi komoly baja!
2011. júl. 15. 21:36
 5/20 A kérdező kommentje:

én az első kettőt szivesen agyonütném ;)

ÉRTELMES VÁLASZOKAT KÉREK!!

2011. júl. 15. 21:36
 6/20 anonim ***** válasza:

21.33 nem biztos h baja van, lehet csak megijedt ennél durvábbat is túléltek már kiscicák!!!!

Szóval vidd csak el orvoshoz legalább biztosat tudjatok

2011. júl. 15. 21:37
 7/20 A kérdező kommentje:
azt mondta az orvos várjunk holnapig, ha nem fog enni meg javulni, altatás.
2011. júl. 15. 21:38
 8/20 anonim ***** válasza:
0%
hát, ha az én cicám kerülne ilyen helyzetbe, én szerintem agyonütném... nagyon fájna, de szeretem annyira, hogy nem akarom, hogy szenvedjen. ilyen helyzetben az a kínzás, ha nem ölik meg szegény állatot... valószínüleg csak szenved és nem lehet meggyógyítani...
2011. júl. 15. 21:40
 9/20 anonim ***** válasza:
Még jó,hogy ez a sok "értelmes" válaszoló nem állatorvos,mert már egy állat sem élne...
2011. júl. 15. 21:42
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

DE NEM BIZTOS H VAN BAJA!!! Ez a lényeg. És nem ütném agyon, hanem elaltatnám, aki sajnál 2-3 ezer forintot h az állat békés halált haljon az egy kegyetlen szívtelen ember.

Az orvos is azért mondta h várjon, mert ő is tudja h lehet h nincs nagyobb baja, mint hogy megijedt. Nekünk egyszer a kölyök huskynk esett le az erkélyről, mert vhogy átbújt a lécek alatt, mi is azt hittük, h meg fog halni, nekünk is azt mondta az orvos, várjunk, de csak sokkot kapott szegény. 5-6 órával később már jobban volt. Addig meg kb meg sem moccant!!!

2011. júl. 15. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!