Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen fajta macskák a legaran...

Milyen fajta macskák a legaranyosabbak?

Figyelt kérdés
Régebben kutyánk volt de több év után úgy döntöttünk hogy lehet hogy vennénk egy macskát is.De nem átlagosat szeretnénk hanem valami szépet.Például a Perzsa.Milyen macska van még ami hasonló vagy esetleg szebb mint az átlagos fekete-fehér-foltos-cirmos cica?
2011. júl. 10. 14:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

maine coon, ragamuffin, toyger, bengáli, norvég erdei, ragdoll,nebelung bár ezek elég drága cicusok :P brit rövid/hosszú szőrű esetleg :)

de nézz körül a menhelyeken, ha felnőtt macskát választasz, akkor már látszik, hogy hogy is néz ki, és nagyon sok különleges van köztük. Olyanok is, akik gyönyörűek, és soha az életben nem lesz még egy olyan, mert ugye nem egy fajtáról van szó :)

lehet, hogy ő nem egy perzsa, hosszúszőrű macskek, de szerintem gyönyörű: [link]

szerintem ő is szép: [link]

[link]

2011. júl. 11. 14:34
 12/16 A kérdező kommentje:

Nem menhelyről szeretnénk hanem kiscicától a nagy cicáig figyelni:)

De köszönöm :)

2011. júl. 11. 19:38
 13/16 anonim ***** válasza:

hát menhelyen is van elég sok gyönyörű kiscica. (:

szerintem onnan hozzátok hiszen egy szerencsés életet mentenétek meg. (:

2011. júl. 11. 20:15
 14/16 anonim válasza:
szerintem ha mégis úgy döntessz hogy menhejről hozol cicát akk. egy olyat aminek valami olyan multja van hogy bántalmazták vagy testi fogyatékossága van mert azok nagyon sok szeretetet tudnak adni.hisz örülnek annak hogy rendes gazdára találtak!
2011. júl. 11. 20:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Én is híve vok a menhelyi mentésnek de ha a kérdező fajtatisztát akar, akkor ne akarjuk már megtéríteni...
2011. júl. 11. 21:31
 16/16 anonim ***** válasza:
Nekem a Birman macskák a kedvenceim :D
2011. júl. 13. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!