Melyik a "leghülyébb" fajta macska?
Ha a legjátékosabb: Szfinx (a kopasz macska)
Azért, mert a szfinx egy örök kiscica :)
Ha tényleg a leghülyébb: legfeljebb a kiscicákat könnyű RITKÁN átvertni, de egyébént nincs hülye fajta macska
Nekem abesszínom van, rájuk azt mondják a macskakirályság bohócai és ezt tanúsíthatom. Imád játszani, rosszalkodni, nagyon eleven. Lopkodja a hullámcsatjaimat és órákig képes azokat pofozni a földön. A legegyszerűbb otthoni kellékek okozzák számára a legnagyobb játékot. Mindig minden érdekli, mindent megnéz, mindenhova követ :)
De néha meg azért "hülyécske", mert annyira érdekli minden, hogy nem vesz észre alap dolgokat :D Például hisztizik, hogy adjak egy falatot neki a vacsimból, már rég letettem a falatot elé, ott van a 2 mellső lába között, de annyira engem néz és nyávog, hogy "add már a kajád", hogy nem veszi észre, hogy előtte van és úgy kell megmutatni neki :D :D imádom <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!