Ez milyen fajta cica? Szerintetek
2011. okt. 3. 22:21
2/15 anonim válasza:
Talán orosz kék?
Nagyon szép, egyik kedvenc cicaszínem a vörös mellett.
3/15 anonim válasza:
szia!ezen az oldalon megtalálod,a nyolcadik cica az. [link]
5/15 anonim válasza:
Láncra vert cica:D Amúgy miért van láncon?:)
6/15 anonim válasza:
Nem látom annyira a pofiját, de szerintem kék brit rövidszőrű, az alkatából ítélve. Nekem is ilyen van, csak feketében :)
7/15 anonim válasza:
Valóban orosz kéknek néz ki, de nem biztos h tényleg az. Nekünk voltak közönséges házimacskáink, és az egyik alomban született egy ilyen cica. Senki nem akarta elhinni, h nem oroszkék, hanem csak a gének így jöttek ki.
Aztán sajnos nyoma veszett, valószínűleg elütötték.
9/15 anonim válasza:
Nekem is van ilyen cicám, csak neki rövidebb a szőre. Én mindig khartauzi cicának hívom. (őket -> mivel többen vannak :))
10/15 anonim válasza:
utolsó vagyok karthauzit akartam írni, és elfelejtettem odaírni azt, hogy az enyémek házi cicák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!