Ez milyen fajta cica? Szerintetek
2011. okt. 3. 22:21
11/15 Platypus válasza:
Ha ez a kérdés egyáltalán felmerül, akkor kék színű házimacska. A kék szín az csak egy szín, mint a fekete vagy a vörös, rengeteg fajtánál és keverékeknél is előfordul, csak az öröklődése miatt(recesszív gén) ritkábban jelenik meg házi cicákon. De persze megjelenhet, és attól még nem lesz semmilyen fajta tagja. Egy vörösesbarna kutyakölyökből sem lesz vizsla, ha nem vizslák a szülei. Tény, hogy hasonlít az orosz kékre, de az egy nagyon ritka és drága fajta, még a keverékei is rikaságnak számítanak, tehát az, hogy egy ismeretlen származású macs orosz kék legyen, körülbelül 0 valószínűségű.
12/15 A kérdező kommentje:
A gazdája azt mondta ö perzsa-házi macska keverék csak azért kérdeztem itt meg mert a perzsára nmhasonlit.
Csak azért van pórázon hogy ne menjen el,v üsse el az autó már 1 macskámat elütöték.
valahol olvastam hogy a házi-perzsából születet a brit macska és tényleg hasonlit rá nem csak a szine..
2011. okt. 4. 10:15
13/15 A kérdező kommentje:
ma reggel néztem ezt az oldalt mert irta valaki h neki is ilyen van és megnéztem.
2011. okt. 4. 13:39
14/15 anonim válasza:
Nekem pont ilyen van és ő mezei házimacska. A színén kívül nincs rajta semmilyen fajtajellegzetesség.
15/15 anonim válasza:
Szerencsés keverék.:) Szép cicc. A láncról viszont jobb, ha leveszed. Kegyetlenség egy macskát így megkötni és be is kattanhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!