Milyen fajta macskák a legaranyosabbak?
-maine coon (2-szer akkorára nő, mint egy átlagos macska, csak szólok)
-himalája
-török angóra
-sziámi (tradicionális és orientális változat is)
-balinéz
-orosz kék
-ragdoll
szerintem ezek a legszebbek, de aranyosságban nem értek egyet, mert mindenkinek a saját cicája a legaranyosabb
nézd meg a 101 kiscicás évadokat , és megtudod melyik való neked:D
előző vagyok, itt online is megtudod nézni
(a letöltési ablaknál jobbra fent:"view on megavideo")
* Automatikusan eltávolított tartalom.
a keverék cicák is lehetnek szépek, sőt szebbek is, a perzs nem tudom mitől lenne annyira szép, mert neki olyan ynomott pofija van, am inkább cuki2xD
én inkább olyyan fajtát választanék ami van annyira "jófej", mint pl a kutyák, tehát nem ilyen félénket amielbújik, ...
nekem sziámim van, és az idegenetől nagyon be van sz*rva
az én kedvenceim sorrendben:
main coon
himalájai
ragdoll
sziámi
De a sziámi nagyon aktív úh azt csak akkor ajánlom ha nem antik cucokkal van berendezve a lakás, és napi 3 órát is játszanál vele akár. A main coon meg piszok drága...bár mindegyik végülis...
Mindegyik aranyos! :É
A rongybabák (ragdoll) nagyon szépek.
Nekünk arany színű márványcirmos brit cicánk volt, eszméletlenül jópofa macska :D
Egyéb cicák: Himalájiai perzsa, orosz kék, burmai, tonkinéz, burmilla, csincislla
ha hosszú szőrűt és "megfizethetőt" akkor Himalája perzsa.
szép "perzsa" cica sziámi jegyekkel.
én olyat szeretnék!
vagy Birit rövid szőrűt! (whiskas cica)
hát nekem nagyon tetszenek: (ha nem jól írom lesz bocsi de nem ismerem annyira a macskafajtákat csak a tvből.. :'D)
-maincool
-török angóra
-ragamuffin
-toyrex
-hómancs
-himalájai
-és a sima házimacska amiból ugye rengeteg variáció van rövid/hosszú szőrű. szerintem a házi a legjobb mert sok fajta macskával összelehet téveszteni.
- és még az egyiptomi mau
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!