Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 1,5 hónap alatt elfelejt a...

1,5 hónap alatt elfelejt a macskám?

Figyelt kérdés
Elutaztam egy kis időre otthonról, de úgy érzem nem is hiányzom a macskámnak. Ugyanúgy viselkedik, és eszik rendesen, mint azelőtt. Félek, hogy mire hazaérek, már azt se tudja h ki vagyok :/ 3,5 éves, kölyökkorától az enyém.
2011. júl. 9. 17:37
 1/5 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy annyi idő alatt elfelejt. Én tavaly ugyanennyit voltam kint külföldön, és mikor hazajöttem a macskám ugyanúgy viselkedett mint azelőtt. A távollétem alatt nem volt semmi probléma vele, de a szüleim mesélték, hogy gyakran volt a szobámban, és ha valaki felment az emeletre rohant, mert azt hitte én vagyok. Szóval attól még hiányozhatsz neki.
2011. júl. 9. 17:58
 2/5 A kérdező kommentje:
hát remélem is :( még sosem szerettem annyira egy állatot se, mint őt. pedig általában a szomszéd macskáit is imádom.
2011. júl. 9. 18:16
 3/5 anonim ***** válasza:
A miénket elszoktatta valamelyik "kedves" szomszédunk (kaját adott neki rendszeresen és elszokott oda). Egy évig kb hírét se hallottunk, majd egyszer csak előtűnt, és visszajött hozzánk. Bár ki tudja, pontosan mi sem tudjuk mi történt:D De apukám többször is mondta hogy legszívesebben megverné azt az embert, nem győztük csillapítani hogy hiszen nem is vagyunk biztosak benne hogy ő volt. XD Mindegy most már évek óta megint nálunk van a cica:) Meg is öregedett rendesen. 2000-ben, amikor a jelenlegi helyünkre költöztünk, már itt volt a cica, nem is lehetett megközelíteni, úgy kell megszelidíteni :) Már akkor sem tudtuk, hány éves lehet, de gondolj bele, ha most 2011 van, már minimum 11 éves a drága :) Van két darab foga :D És ugyan kis időre volt hogy eltűnt ahogy írtam, de visszajött és nem felejtett el minket :)
2011. júl. 9. 19:42
 4/5 anonim ***** válasza:
Én a barátnőmre szoktam bízni a cicát, ha elmegyek vhova. Szereti, eszik rendesen, játszik vele, de ha érte megyek bukfencezik örömében a cica, szóval nem hiszem h gond lesz, annak meg örülj h nem éhezik. A macskák amúgy sem azok a fajta állatok akik éhen halnak a kaja melett, akármilyenek is a körülmények.
2011. júl. 9. 23:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem felejt el. Nekem egyszer 3 hónapra kellett elutaznom németországba és nem felejtett el. A szomszédra biztam, mert ő imádja az állatokat. Ettől ne aggódj!
2011. júl. 12. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!