Egy kiscica 2 hét alatt elfelejt minket?
Figyelt kérdés
2 hétre nyaralni megyünk, és addig visszavisszük az ismerősünknek, ahol a mamája meg a testvérei vannak. Szerintetek emlékezni fog ránk? :S Kb. 4 hete van itt és nagyon jól érzi magát.2011. júl. 24. 18:49
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem fog elfelejteni, legalábbis illatról(szagról) be tud azonosítani.
2/5 anonim válasza:
Nyugi, ha már 4 hete nálatok van, akkor biztos emlékezni fog rátok :) A macskáknak jó a memóriájuk.
3/5 anonim válasza:
Szerintem nem felejt el, itt a faluban is van, hogy a macska vagy a kutya 2 hétre elszökik és visszatalál meg emlékezik mindenre.
4/5 anonim válasza:
Persze!
Igaz én csak 1 hétre vittem anyukámékhoz a kiscicánkat, de mikor hazaért, ugyanúgy közlekedett a lakásban, mintha 1 percet se lett volna távol...Mindenre és mindenkire emlékezett.
5/5 anonim válasza:
Előző vagyok:)
A "persze" az előző válaszra vonatkozott, nem a fő kérdésre:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!