"Elfelejt" a cicám, ha egy hétig nem lát?
Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja van velem a cicám, most 3 és fél hónapos. El kell utaznom 1 hétre. Félek, hogy elfelejt, hisz nincs túl rég nálam. Van rá esély, hogy elfelejt, vagy arra, hogy a hazatértemkor már nem fog kötődni hozzám?
Nagyon félek ettől:(
2010. júl. 17. 10:34
1/7 anonim válasza:
Szerintem egy hét alatt biztosan nem.
3/7 anonim válasza:
NEM!!én most 2 hátig nem voltam itthon pedig pont most szült szegény kb egyéves...és semmi különös nincs csak meg van sértődve rám...xD
4/7 anonim válasza:
Nekönk régebben voltak kiscicáink, és nyaralni mentünk 1 hétre, és futottak tőlünk, el fújtak ránk meg minden. XD
De monjduk azok voltak másfél hónaposak, szóval ne félj.:)
5/7 anonim válasza:
nekem négy macskám van és rendszeresen minden héten legalább 5 napot nem vagyok otthon de van hogy 3 hétig se megyek de ettől még nem felejt el. aki eteti azt nem felejti el... márha eteted (bár gondolom nem vagy állatkínzó.. :)
6/7 anonim válasza:
Szerintem NEM fog elfelejteni, mivel téged tekint a gazdájának.
7/7 anonim válasza:
Szerintem se fog elfelejteni,főleg ha gondozod és vigyázol rá.Én szerintem azt aki nagyon jól neveli nem igazán tudja elfelejteni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!