Többmacskások! Hány nap/hét/hónap alatt szoktak össze a cicák nálatok?
Nálam 6 nap alatt, abból 2-ben nem is voltak együtt. Utálta a nagy a kicsit, elutaztunk, a nagyot leadtuk a bnőmnek a kicsi jött velünk, aztán pedig vasárnap már béke volt, hétfőn fürdették egymást, ma meg már nagy a szerelem. Ez extrém gyorsnak számít? Amúgy a legfurább, h tényleg nagy volt az utálat/bunyó/fújás, minden.
Szívesen elolvasnám a Ti történeteteket.
Macskacsalád van nálunk, 3an vannak, a legnagyobbat nem érdekli a másik kettő, közelükbe sem megy, rájuk sem néz.
A középső minden macskát, kutyát, embert utál rajtam kívül. Verekszik is, fúj is, morog is.
A kisebbik az olyan néha üti egyiket-másikat, néha meg barátkozna, de félnek tőle, mert ő az egyetlen fiú.
Szóval itt nincs barátság a macskák közt, nem is lesz már.
:( Ez olyan szomorú, én nagyon bánatos lennék, ha nem szeretnék egymást, mert direkt azért hoztam a kicsit, h legyen játszótársa a nagynak, és ne unatkozzon, amikor nem vagyunk itthon, meg h ne rám vadásszon, hanem a másik cicára. Nekem akkor szerencsém volt.
Amúgy: ezek szerint a macskáknál is úgy van, mint az emberekkel, h van aki szimpi nekik, meg van, aki nem?
Volt egy öreg kandúrunk, amikor kaptam egy kicsit. Ők egyből jól kijöttek. Utána tesóm is hozott egy macskát, az öreggel ő is jól kijött, de az én macskámmal már nem. Féltékeny lett a macskám, a korábbi szokásaival felhagyott, nem bújt hozzánk, nem engedte hogy simogassuk, stb. Meg persze piszkálta a kicsit. Az öreg kandúr már meghalt, a másik két macska meg már 14 éves. Mostanra eljutottak arra a szintre, hogy ha odakint esik vagy ha hideg van, akkor összebújnak. Az én macskám amúgy lány, a tesómé herélt kandúr. A macskám kölykeivel sem jön ki jól tesóm macskája, távolságtartó. De azok se nagyon közösködnek vele.
Mindegyik macska egy külön világ, jó a feltételezésed, ők is úgy vannak vele mint mi, hogy valakivel szimpatizálnak, valakivel nem. De azért azt vettem észre másoknál, hogy 1-2 nap alatt összehaverkodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!