Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért nem akar a macskám fára...

Miért nem akar a macskám fára mászni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 15:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Ennyire zavar?:D
2011. jún. 5. 15:16
 2/10 anonim válasza:
valószínüleg nincs kedve, melege lehet a lusta macskák esznek és alszanak, mennyi idős?és milyen fajta?
2011. jún. 5. 15:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Szédül?
2011. jún. 5. 15:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Miért nem szeret minden ember strandra járni? Mások vagyunk, ők is mások... ha egyszer menekülnie kéne, pikk-pakk fenn lenne!
2011. jún. 5. 15:51
 5/10 anonim válasza:
segítsetek nem tudom lehet valamit elrontottam tegnap regisztráltam lehet a regisztrációmmal van baj nem tudom h hol lehet kérdést fel tenni.
2011. jún. 5. 16:11
 6/10 anonim ***** válasza:
Baloldalt vannak ezek a rublikák, alulról a második az új kérdés, az kell neked, ott beállítod h melyik kategória melyik alkategória, és már mehet is a kérdés :D
2011. jún. 5. 17:26
 7/10 anonim ***** válasza:

Fára mászás? Addig jó, amíg nem próbálja. Az csak egy újabb veszélyforrás. A mienk első fáramászása úgyesett, hogy egy galamb felcsalta, aztán röhögve elrepült.

Csak akkor döbbent rá a cica, hogy a felfelé mászás technikája lefelé nem működik. Akkor bemajrézott, és még feljebb mászott egy lankásabb részre. Onnan, 6 méter magasból szólt le nekem ,hogy mostmár mehetek fel érte, mert lekívánkozik...

2011. jún. 5. 18:14
 8/10 A kérdező kommentje:
3-4 hónapos, ocelot.elég lusta macska.sokat eszik
2011. jún. 5. 21:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Az ocelot nem macska, az külön faj. Te nem az ocicat-re gondolsz? Ez egy macska fajta.
2011. jún. 5. 23:04
 10/10 A kérdező kommentje:
Lehet nem tudom.de egyébként ilyen szokványos barnacirmos macska.valószínűleg keverék.
2011. jún. 8. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!