Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Pár napos kiscicát kaptam...

Pár napos kiscicát kaptam nagyiéknál a küszöbön. Mit tegyek vele?

Figyelt kérdés
Van két kutya, tehát biztos, hogy az anyjuk nem tudott a padlásra járni, hogy szoptassa, ő pedig éhes lévén elkezdett mászkálni és lepottyant. Most itthon van, fecskendővel etetem, alszik egész nap, néha nyávog. Fel szeretném nevelni. Néhány tanács azért jól jönne, pl. mennyire befolyásolja az, hogy anyatej helyett tehéntejet kap ? Köszi előre is a rendes válaszokat. :)
2011. máj. 31. 18:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A babatápszerrel ugyanaz a gond, mint a rendes tehéntejjel: laktóz van benne, mivel tehéntejből készül. Vannak speciális, laktózmentes tápszerek is, de az gyógytápszernek minősül, és elég nehéz "csak úgy" hozzájutni. Próbáld állateledel-boltban, hátha tudnak segíteni!
2011. jún. 1. 15:15
 12/13 anonim ***** válasza:

A legfontosabb, hogy pisiltesd őket!!! Ők még nem tudnak ugyanis, az anyjuk nyalja ki nekik szó szerint...hogy a helyüket tisztán tartsák...

Ezt úgy kell csinálnod, hogy fogsz egy zsebkendőt, konyhai törlőt, vagy wc papírt, jó rétegesen, és dörzsized a kis pisilőjüket vele, meglátod hirtelen el fog indulni, és pikk pakk csurogni fog a papír a pisitől...

Érdemes egy szemetest eleve oda készíteni...

Nem tudom mikor halt meg az anya, de gyorsan szaladj, ezt csináld meg velük.

Ja és csakis Royal Canin tejpótló por!!!

2011. jún. 1. 17:24
 13/13 anonim ***** válasza:

És nem jó az emberi tejpótló, még egyszer valahol ezt írja valaki, komolyan mondom...

A legtöbb kiscica belehal!Mit nem lehet ezen megérteni!

Nem véletlenül van macskáknak való...

2011. jún. 1. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!