Cicagazdik, akik lakásban, emeleten laktok: hogy szellőztettek?
Nem igazán szeretem a macskákat én kutyás vagyok, de a párom miatt van cicánk is. Egészen megszerettem, de most hogy ilyen meleg van ki vagyok akadva teljesen. Nem lehet ablakot nyitni, mert menne ki. Bukóra nyitva meg meleg van nagyon. Légkondihoz meg korán van, ráadásul az egyik kutya beteg, őt nem terhelném légkondival semmiképpen.
Tényleg egész nyáron nem lehet majd tárva nyitva az ablak a macsek miatt? Vagy mi erre a megoldás?
Nekünk szúnyogháló volt, de arra felmászott és szétszakította (ötödiken laktunk), úgyhogy díszrácsot tettünk az ablakra, ilyet:
Még szép is.
Szúnyógháló!
Aki engedi a macskáját az ablakban aludni ennélkül annak üzenek, hogy a volt pasim macskája a hetedikről esett ki amiatt, mert úgy volt vele h van egyensúly érzéke és nem esik ki.... Erős szél volt és 'lefújta' a cicát a hetedikről! Én ebben nem bíznék! Az anyémek is bennt laknak a nyítható ablakokon szúnyogháló és az ajtón is van levehetós szúnyoghálós ajtó! Így se ki se be nem tudnak mozogni a cicák! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!