A cicám nagy beteg, mit tegyek?
Van egy verekedési seb a fején, ami mostanra megduzzadt, az egész tarkója duzzadt körbe a fején és kemény (gennyes), tegnap a seben át jött ki a genny. Úgy olvastam neten, egy tályog. A cica egész nap fekszik, alig eszik valamit.
Apám nem hajlandó állatorvoshoz vinni. :( Nekem van pénzem, hogy kezeltessem, de hogy vigyem orvoshoz? Ilyen sebet el tud látni a doki, ha kijön házhoz? Mert nem tudom, ide elég-e csak antibioticumos injekció, vagy ki is kéne tisztítani, hisz olyan nagy területen duzzadt. :( Kétségbe vagyok esve...
A cica teljesen rendbejött. Azóta még egyszer ki lett tisztítva a sebe. Valahogy hátul is kikaparta, kijött a genny. Reggel, 12 óra munka után hazaérve inkább nem aludtam, kimostam neki a sebét, betadinet is tudtam bele csepegtetni. Már nő a szőr, a cica olyan, mint annak előtte. :)
De ivartalanítva lesz, többet nem akarom őt kitenni ilyen hercehurcának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!