Láttatok már ilyen macskát? Ligert?
Liger= Lion(oroszlán)+ Tiger
Nemrég láttam egy dokumentumfilből egy részletet, és ott mutatták. Nem hittem a szememnek.
Mit szóltok hozzá? Egy, még kölyök példány kb:500kg-ot nyom.
03-06 22:26 nek, mivel nincs isten ezért nemértem a problémádat!
a Föld bolygón uralkodó faj nem más mint az ember, és ahhoz hogy tökéletesítsük az emberi fajt, kiszürjük hibáinkat és erösebbé tegyük elönyeinket, elöször meg kell tudjunk mindent a genetikáról, hibridek létrehozásával és tanulmányozásával sokat meg lehet tudni a genetikáról, a létrehozott állatfajt fel lehet használni vagy el lehet tartani hogy boldogan éljen míg van, nem tettünk roszat a számára.nem azt mondom hogy mindenféle ostoba mutánsokat hozzunk létre, de ésszel lehet próbálkozni.
feltehetöleg ha egy másik faj hamarabb lépett volna az értelem útjára akkor ugy szorítottak volna ki minket mint ahogy a mai ember tette anno a neander völgyi emberrel. Ligerek és Tigon létrehozása nemsokat nyertünk, de hallotam valami hibrid macskafajtáról amit valaien házimacsekból, meg két vadmacskafajtából gyurtak össze, nagyobb volt, de cingár, szép és sokka ltöbb ideig él. meg ha jól emlékszem inteligensebb és jóval drágább, tehát az ilyen keverések nem mindig járnak haszontalan hibridekkel, van amikor sokkal jobb eredményeket érünk el, hiszen az evolúció alapja is a keverés, bár nem ennyire :]
A cicát már láttam, szupergazdagok szórakozása.
És a vélményed, hogy nincs Isten.
Nos nálam nem sokat nyom a latban, ha tudom, hogy van:)
annak, aki oroszlán és tigris együttélését lehetetlennek tartja, mondanám, hogy ázsiában is vannak oroszlánok, napjainkban is, külön alfajnak tekinthetőek, bár számuk erősen megcsappant.
Ezen felül, még a középkorban is kóboroltak oroszlánok európában, és persze a tigrisek is messze elkerültek nyugatabbra, mint feltételeznénk ma már.
Emberi betelepítéssel délafrikában jelenleg élnek tulajdonképpen szabadon, egy nagy kiterjedésű parkban tigrisek. Ez a fajmentő program egy próbálkozása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!