Láttatok már ilyen macskát? Ligert?
Liger= Lion(oroszlán)+ Tiger
Nemrég láttam egy dokumentumfilből egy részletet, és ott mutatták. Nem hittem a szememnek.
Mit szóltok hozzá? Egy, még kölyök példány kb:500kg-ot nyom.
Élőben még nem láttam.
Viszont azt nem értem mit sajnálsz rajta, kb annyira kisérletezték ezt ki, mint az öszvért, ha ugy tetszik egy természet által gyártott hibrid, az embernek csak annyi szerepe van, hogy összezárja a két fajt.
21:03
Mikor lenne normálisan együtt egy tigris és egy oroszlán? na ugye.
Tehát a drága Természet nem épp így tervezte.
21:07nek
Látom nem érted. Ha pl: egy ember megpróbál szaporodni egy kutyával, nem fog menni, nem leszenk utódok, mivel túl távoli rokonok, genetikailag nem kompatibilisek. Ezzel szemben itt van egy oroszlán és egy tigris, akit ha összezársz utód születik. Azért, mertbár nem egy faj, de elég közeli rokonok. Ez pedig természetes út, nem mesterséges megtermékenyítéssel jött létre. Ha én létrehozok egy kecske-tehén hibridet, mint azt a kínaiak tették nemrég, na az lesz a nem természetes.
21:55
akkor sem járja... ilyne kis dolgoknál kezdődik, hogy végülis kinek ártunk? de aztán egyre vadabb dolgok születnek... nem vagyunk mi Isten, hogy új fajt kreáljunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!