Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Most mit csináljak? (bővebben...

Most mit csináljak? (bővebben lent) SOS

Figyelt kérdés

Van egy 1 éves kandúrom, és csütörtökön ill tegnap levittem hámon sétálni a ház előtti kis közös kertbe. Most itt nyávog, szerintem ki akar menni. Folyton z erkély előtt ül:( Aggódom, hogy több kárt csináltam ezzel, mint hasznot. De azért vittem ki, mert láttam rajta, mennyire bámul ki az ablakon, meg mert azt hittem, jó lesz így neki. Most mit csináljak?

Ha nem viszem ki, akkor egy idő után el fogja felejteni, és nem fog kivágyódni?

Vagy ha kiviszem, akkor utána ha minden nap kiviszem sétálni egy időre, otthon a lakásban a nap többi részében jól fogja érezni magát?

Nagyon sajnálom szegényt, bár ne vittem volna ki.

Az a baj, hogy földszinten lakunk, és ha kiszökik az erkélyre, rögtön a rácshoz megy, és már ugrana is kifele:S

Most mitévő legyek?:( Nem akarom, hogy szenvedjen:(

2011. ápr. 10. 14:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én az enyémet esténként mostmár rendszeresen le fogom vinni. De egyelőre a fákat gallérozom, hogy ne tudjon felmászni...
2011. ápr. 13. 13:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem vidd ki, ha szereti, de akkor érdemes beadatni a kombinált oltáson kívül a leukózis elleni védőoltást is (ha még nincs). Én úgy tudom, hogy elég gyakori és súlyos betegség, amit egy fertőzött cica ürülékétől és vizeletétől is elkaphat.
2011. ápr. 13. 19:39
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!! ìrtam koràbban is ide! Képzeld sikerûl kiszoktatni a cicàt az elsô emeletrôl.... Reggelente mikor felkelek, akkor màr néz ràm nagy szemekkel, hogy menjûnk, menjûnk... Kb 2-3-4 òràt van kinn egyhuzamban, utàna hazajôn enni meg aludni...

Az elején ùgy kezdtem, hogy egy szabad délutànon kivittem a hàtsò kôzôs kertbe magammal, és én is maradtam egy pléden, kônyvvel, sôrrel :) Mindkettônknek jòt tett :) ìgy tudta azt, hogy hova kell visszajônni, mert làtott... Ez ment kb egy hétig... Utàna màr lennt hagytam egyedûl, de az ablakbòl figyelgettem merre van... Ha hìvom a nevén, akkor maximum 10 perc alatt elôjôn, eddig gond nélkûl...

Most is kinn van valahol, itthon emiatt nyugodtabb, mozog is rendesen, fut, jàtszik, tapasztal, mi lehet ennél jobb neki?

Pròbàld meg, szànj rà pàr hetet, hogy a rutin kialakuljon, utàna màr nincs sokmindentôl félni...

Kellemes cicàzàst!!

Ja, és valami rettenet cuki ahogy kinn jàtszik, bogarakat kerget, ugràndozik, stb :) Ne hagyd ki!

2011. máj. 1. 14:13
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!