Szerintetek nagy a macskám? (képekkel)
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondja, hogy óriási.. De nekem nem tűnik nagynak :D
2011. febr. 27. 10:39
11/26 A kérdező kommentje:
Már egész jól rendbe jött.. :) Hál'istennek
2011. febr. 27. 10:58
12/26 anonim válasza:
Én nem látom hogy nagy lenne. Ha olyan fénykép is lenne, ahol valaki fogja az ölében, akkor lehetne látni, de így nem.
13/26 anonim válasza:
Nagyon szép cica:) Látszik rajta, hogy jól kifejlett és egészséges.
14/26 anonim válasza:
Méretes, de szerintem elhízva nincs. Amúgy nem kandúr? Mert a kandúrok lényegesen nagyobbak.
15/26 A kérdező kommentje:
:)
Kerestem, de nincs róla olyan kép, amin ölbe van..
2011. febr. 27. 11:03
17/26 A kérdező kommentje:
Amúgy igen, kandúr. :)
Hát kb 7-8 kg lehet, nem tudom, rég mértem le.. :D
2011. febr. 27. 11:07
18/26 anonim válasza:
Két felnőtt cicám van. Az egyik kandúr(volt) a másik lány. Évek óta velem vannak, de néha még én is nézek egy nagyot, hogy mennyire eltörpül a kandúr mellett a lány cicum. :) De mivel Te minden nap látod és ez a normális számodra, hogy az cicád ekkora nyilván nem látod nagynak. :)
19/26 anonim válasza:
huh, hát akkor tényleg nagy. Az én cicám 3 kiló, a kutyám meg 5 :))Együtt a kettő van annyi mint a te macskád.
Nah hát sok egészséget neki!
20/26 anonim válasza:
Akkor akkora lehet mint ez én gyönyörűségem. :)
Ő 8 kg és nem kövér. Talán egy pivi hasa van. :) Még a doki is megdöbbent hogy milyen szép nagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!