Hány kilós az ivartalanított kandúr cicád? Kíváncsiságból kérdezem, mert az enyém 5,5kg, és nem tudom eldönteni, hogy ez átlag súly, vagy kicsivel átlag feletti?
Figyelt kérdés
2011. febr. 24. 16:40
1/9 anonim válasza:
Az enyém 10 éves,házi és perzsa keverék.6,90 kiló.Most mérte meg az orvos.Azt mondta,minimum másfél kilót le kéne adnia.Szerintem,a Tied így jó,ahogy van.Ne fogyóztasd soha.Imádnak enni,és nagyon édesek.:)
2/9 A kérdező kommentje:
:) jó nagy! Nem akarom én fogyóztatni, nem olyan dagadt ő, kis töltött káposzta, nekem így tetszik. Ebben a pillanatban is eszik...:D
2011. febr. 24. 16:57
3/9 anonim válasza:
ez túl súly de ne érdekeljen az enyém is ilyen
4/9 anonim válasza:
Ezt nem lehet így megmondani. Az enyém 8 kg és nincs nagyon elhízva. Azért persze van hasa. A doki szerint nem annyira vészes, de azért 1 kg-t leadhatna.
Szóval az ő ideális súlya 7 kg lenne, mert nagytermetű.
A cicád alkatán látod hogy jó súlyban van e vagy sem.
5/9 A kérdező kommentje:
Húú 7kg! Szép macsek lehet! Valami fajtiszta, vagy sima házi?
2011. febr. 24. 21:37
6/9 anonim válasza:
az enyém egy éves ivartalanított kandúr és 4 kiló. az orvos nekem is azt mondta hogy lesz vagy hat kiló, szóval ne aggódj : )
7/9 anonim válasza:
Kicsit off: Az enyém nőstény és 5 kg felett van kicsivel. Nem kövér, hanem viszonylag nagyméretű, ami nősténynél szokatlan. Teknőctarka egyébként.
8/9 anonim válasza:
5 kiló, éppen a fele volt ivartalanítás előtt, úgy nézett ki, mintha éheztettem volna. Most gyönyörű szép, neki éppen ideális az 5 kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!