Milyen fajta cicát ajánlanál?
Figyelt kérdés
Szeretnék kiscicát. Lakásba lesz tartva így fontos,hogy bírja a bezártságot. Nem szeretném ha sokat nyávogna és szeretném ha bújós, tanítható rövid szűrű kiscica lenne.2010. dec. 30. 22:40
1/7 anonim válasza:
Menhelyről, sintértelepről vigyél. Ha kicsi, megszokja a lakást.
2/7 anonim válasza:
Nekünk Brit Rövid szőrű cicánk van, a miénk is lakásban van tartva pedig hatalmas udvarunk van csak félünk kiengedni. Nagyon jól bírja a bezártságot, egyáltalán nem vágyik, ha néha ki is merészkedik kicsit rögtön, vissza szalad, de hát ez persze szerintem azért is van mert kis korától bent a lakásban nőtt fel. Tanítható is nekünk ahhoz képest hogy macska nagyon okos, és jól meg lehet gyöntölni:)
3/7 anonim válasza:
Igaz azt el is felejtettem, hogy elég drága kis jószág.
4/7 anonim válasza:
Nekem egy cirmos házicicám van, pici volt, amikor az utcán találtuk bolhásan, csontsoványan. Most gyönyörű, és bújós (most is itt ül az ölemben :) Már 6 éves, és az első éveit lakásban töltötte, későb kertesbe költöztünk, de többnyire most is bent van, ha akar, kimehet. Egyetlen egyszer nem pisilt be, még kiscica korában sem, semmi baj nem volt vele. Imádom:)
5/7 anonim válasza:
menhelyröl vegyetek cicát de ha nem akkor a tenyésztöre figyelni kell mert beteg lehet az összes cica . de nekem a kedvenc macska fajtám a perzsa és az orosz kék macska
6/7 anonim válasza:
Én is egy menhelyi cicára szavazok. Ott általában rövid szőrűek vannak, nekem is onnan van a kiscicám, és igazán bújós, nagyon hálás, hogy elhoztuk, és gondoskodunk róla. Lakásban lakunk, jól bírja a cicus, bár nyilván nem is igazán van más választása, de akkor is. Szeret az ablakban nézelődni, de ennyi, nem látom rajta, hogy depressziós lenne a bezártságtól, vagy akármi... Azt nem mondom, hogy nagyon tanítható, elvégre a macska meglehetősen öntörvényű állat... =) De biztos vannak olyan macsekok, akiket lehet tanítani.
7/7 anonim válasza:
Szerintem a havannai barna.
(amúgy az animal planeten szokott lenni a 101 nagycica vagy valami ilyesmi.Ott a fontos információkat elmondják bizonyos macskafajtákról.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!