A macskám összeszarta/hugyozta a lakást. Ha belenyomom a pofáját azt megérti?
Figyelt kérdés
2010. dec. 16. 16:54
21/29 anonim válasza:
szegény cicát talán meg kellett volna nevelni rendesen...szánalmas és mi az hogy belenyomjam a pofájába..jézusoom neked egyáltalán nem kellett volna állat te elmebeteg hülye...pfff...szánalmas vagy...
22/29 anonim válasza:
amm előző vagyok...bocsi a durvaságomért csak hát ha még ilyen kis pici akkor szoktasd oda...én ha láttam hogy máshova kakilna akkor gyorsan odavittem az alomhoz hogy elvégezze a dolgát...2 hét alatt meglehet tanítani őket erre a dologra...persze csak ha normálisan minden nap megcsinálod ezt vele...nekem olyan mint a gyerekem a macskám...xD
23/29 A kérdező kommentje:
Anyám ágyát múltkor összeszarta, majd odament az alomhoz és elkaparta a semmit. XDXDXD
2011. febr. 3. 16:20
24/29 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen hülye macskám, de csak volt.
26/29 anonim válasza:
There is something wrong at you...
27/29 anonim válasza:
ejj ha így tudsz beszélni a macskarol akkor remélem minden nap bele fog szarni a r*hadt pofadba. sok elvont agyu csak azt hiszi vesz 1 alatot es elvan, de gondozni is kell.
Amúgy akphato spray amivel ha befújod a bútort vagy ágyat ...szoba sarkat akkor nem csinal oda a macska.
Nekem csak akkor csinal mashova ha beteg, igy hivja fel magara a figyelmet, de nalad nincs megnevelve tiszta alommal, eltudom keozelni milyen körülmények között élhetsz ...
28/29 anonim válasza:
MIÉRT AKAROD A MACSKÁRA KENNI AMIKOR TE VOLTÁL XDDD,
KÖNNYEBB A KISEBBET BÁNTANI TE ÁLLAT XD......
29/29 anonim válasza:
"Mennyi idős a cica?"
kb. 3 hónapos
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!