Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskám összeszarta/hugyozta...

A macskám összeszarta/hugyozta a lakást. Ha belenyomom a pofáját azt megérti?

Figyelt kérdés
2010. dec. 16. 16:54
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
még elég kicsi, lehet, hogy nem szokta meg eléggé...
2010. dec. 16. 18:45
 12/29 A kérdező kommentje:
na, közben a kamrában is találtunk szart
2010. dec. 16. 20:32
 13/29 anonim ***** válasza:
80%
Ez érdekes.Nekem négy macskám van, első perctől fogva az alomba piszkítanak.Semmiképp ne terrorizáld attól nem lesz jobb.Takarítsd ki neki rendesen az almot és mikor látod, hogy kapar valahol gyorsan tedd bele.
2010. dec. 16. 21:17
 14/29 anonim ***** válasza:
84%
Ne hülyésgedj már, ugye nem nyomtad bele az arcát?!?!?! Attól miért lenne jobb??? Abból nem tanul a macska... Remélem volt annyi eszed és volt benned annyi emberi érzés, hogy nem nyomtad bele szegény macskádnak az arcát a székletébe...:(:(
2010. dec. 16. 21:22
 15/29 A kérdező kommentje:
nem nyomtam bele,mert széthordta volna a lakásban. Amúgy a kutyánk az tanult belőle, annak meg lehetett tanítani, hogy hova ne szarjon, de ez a macska szerintem fel sem fogja, hogy mit akarok vele.
2010. dec. 16. 21:38
 16/29 anonim ***** válasza:
80%

Hány napja válaszottátok le az anyjától?

Nem vicc.

Ha olyan kicsi, hogy épp most került le a "csöcsről", akkor egyértelmű, hogy mindenhova piszkít, mert tisztulnak a bele az anyatej után.

Ha nem, akkor elég szívás, lehet, hogy felfázott valahol.

2010. dec. 16. 22:03
 17/29 anonim ***** válasza:
82%
Hogy te milyen rondán írsz/beszélsz... Én a te pofádat nyomnám bele egy illemtankönyvbe =D
2010. dec. 17. 08:49
 18/29 anonim ***** válasza:
Az állatok -főleg a macska és a kutya- teljesen a jelenben él,tehát nem fogja megérteni ha belenyomod a fejét.Ha beszarik/hugyozik az nem ő hibája csakis a tied mert te figyeltél rá oda.Hosszú folyamat de akár 1 hét alatt megtanulhatja.
2010. dec. 27. 14:04
 19/29 Cuccster válasza:
40%
SZerintem megérti, belenyomod a pofáját, meg lepofozod a fejét, aztán kidobod az ajtón, nahh ezt meg fogja jegyezni, egyből te leszel a falkavezér :) Amúgy az előttem szólóval egyetértek, állatnak kinn a helye.Panelba meg vegyél tengerimalacot meg halat :D
2010. dec. 31. 11:08
 20/29 anonim ***** válasza:
57%

egy ilyen mocskosszájú hülye embernek SEMMILYEN állat nem kell! ennek?! az ilyenek dobják ki őket az utcára, mert ó jaj bepiszkít a lakásba.

mikor macskát vittél haza nem tudtad még, hogy neki is kell wc?! hülye tróger...

2010. dec. 31. 16:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!