Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nem fognak így megfagyni a...

Nem fognak így megfagyni a cicáim?

Figyelt kérdés
Dobozból készítettem nekik vackot,a doboz elején is nyílás van,a dobozban 3 cicó húzza meg magát,természetesen a doboz meleg ruhákkal van kibélelve.és kint van az udvaron.Félek,hogy vmi bajuk lesz,sajnos szüleim nem engedik be őket a folyósóra sem.
2010. dec. 1. 16:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A legjobb lenne szalmával bélelni a dobozukat, az természetes szigetelő és nagyon szeretik is.

Az én cicáim bejöhetnek a lakásba, az ágyamban alszanak, mégis szívesen mennek ki és nálunk meg a szomszédoknál találnak maguknak olyan melléképületeket, ahol szalma van, és ott alszanak. Nem láttam még, de a bundájukon mindig érzem a szalma illatát :-)

A cicák összebújnak, és egymást is melegítik.

Egyébként az előző éveket hogyan vészelték át?

2010. dec. 25. 22:25
 12/13 anonim ***** válasza:
szerintem semmi bajuk sem lesz. ha már felnőttek, hárman melegítik egy mást + még ruhákat is tettél a dobozba akkor jó helyük van. az én macskáim is kint vannak az udvaron, van egy fából készült kis házuk.
2010. dec. 26. 17:29
 13/13 anonim válasza:

nekünk is vannak KISMACSKÁINK

ha van pincétek akkor nyugodtan engedd őket le oda mi azt csináltuk és ha esetleg ki akartak jönni erre az esetre ablakot nyitottunk nekik

2010. dec. 27. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!