Nem fognak így megfagyni a cicáim?
Figyelt kérdés
Dobozból készítettem nekik vackot,a doboz elején is nyílás van,a dobozban 3 cicó húzza meg magát,természetesen a doboz meleg ruhákkal van kibélelve.és kint van az udvaron.Félek,hogy vmi bajuk lesz,sajnos szüleim nem engedik be őket a folyósóra sem.2010. dec. 1. 16:16
11/13 anonim válasza:
A legjobb lenne szalmával bélelni a dobozukat, az természetes szigetelő és nagyon szeretik is.
Az én cicáim bejöhetnek a lakásba, az ágyamban alszanak, mégis szívesen mennek ki és nálunk meg a szomszédoknál találnak maguknak olyan melléképületeket, ahol szalma van, és ott alszanak. Nem láttam még, de a bundájukon mindig érzem a szalma illatát :-)
A cicák összebújnak, és egymást is melegítik.
Egyébként az előző éveket hogyan vészelték át?
12/13 anonim válasza:
szerintem semmi bajuk sem lesz. ha már felnőttek, hárman melegítik egy mást + még ruhákat is tettél a dobozba akkor jó helyük van. az én macskáim is kint vannak az udvaron, van egy fából készült kis házuk.
13/13 anonim válasza:
nekünk is vannak KISMACSKÁINK
ha van pincétek akkor nyugodtan engedd őket le oda mi azt csináltuk és ha esetleg ki akartak jönni erre az esetre ablakot nyitottunk nekik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!