Nem fognak így megfagyni a cicáim?
Van jó bundájuk. Bízz a szüleidben. Nme akarnak ártani a cicáknak, de ezek kinti macskák. Esetleg, ha tudsz szerezni, hungarocellel bélelheted, vagy kívülről ráragasztod, az jó meleg.
Nincs valami fészer, fáskamra, ilyesmi ahol lakhatnának?
Megértelek szívem,egy pipőben járunk =)
De sztem nem ognak megfázni,van tömött bundájuk!
Felnőttek már?
Egyébként a mi cicóink minden télen kint szoktak lenni, ha jó helyük van, ahova nem fúj be a szél, akkor ott nagyon jól el lesznek. Legyen teteje is a doboznak, plusz ha van valami szivacsdarabod, azt az oldalára erősítheted, hogy jól szigeteljen.
Semmi bajuk nem lesz, hogy miért?
- Mert pihi-puhi meleg, széltől védett vackuk van.
- Bundájuk is van, méghozzá jelenleg gondolom már téli...:)
- És ha hárman alszanak együtt melegítik egymást!
Hungarocell jó ötlet, boltoknál is érdeklődhetsz az eladóktól (pl. elektronikai bolt), hátha van olyan termékül, ami hungarocellel bélelt dobozban érkezik, és esetleg adnának 1-2 darabot.
Én belülre szoktam rakni nekik úgy, hogy egy rossz párnahuzatba vagy pólóba húzom bele, szét ne kaparják.
A kuckó bejárata ne széllel szemben legyen.
Nálunk a gyárban vannak cicák. Bélelt kuckóba összehúzódnak, egymást melegítik, jól elvannak. Legyen mindig bőségesen étel előttük, a hidegben több energia kell nekik. És időnként tegyél nekik friss vizet, hiszen hamar megfagy a hidegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!