Van 1 kóbor macskám. Behoztam a házba, hogy ne fagyjon meg éjszaka, de szétverte a lakást így hát kiraktam. Nem fog megfagyni éjszaka?
Ha kóbor macska, akkor ugye kinti cica, vagyis már nő a téli bundája. Megfagyni nem fog. Nagymamámnak is kinti cicái vannak vastag bundával, éjszakára vagy a fásban vagy a szénapadláson alszanak.
Készíts neki kinn védett helyen egy kis vackot, meg adj neki kaját és tök jól ellesz.
Ezek a kóbor macskák általában rosszul szocializáltak, nem bírják a bezártságot, így a lakást sem.
54%-os vagyok!
az én cicáim is kinti cicák! van emyik a pincébe megy le télen mert ott van a kazán és nagyon jó meleg van! Van amelyik a szénakazalban vagy az istállóban alszik
Kellene neki csinálni egy kis házikót, és széltől védett helyre tenni.
Én pl. egy kartondobozt kibéleltem hungarocellel és tettem bele egy törölközőt. Van egy nyitott tárolóhelységünk oda tettem be, és a cicus egyből tudta, hogy az az övé :))
Ha ez nem megoldható akkor keress neki új gazdit, ha nem találsz akkor vidd be egy menhelyre (bár ált. teltház van mindenhol), vagy kérd állatvédők segítségét.
Nekem egy szép fekete kandúrom van. Éjjel nappal, az év minden napjában kint tartózkodik. Most úgy egy bő hónapja, éjjelre bekéredzik a kazánházba. Reggel kiengedem, este 7-8 óráig kint van, van hogy itthon sincs. Lakást utálja, egyszerűen nem bír bent lenni. Az első tele ez, de amennyire felfedező, mozgékony cicus, tuti imádni fogja.
Nem lesz baja a cicádnak, dupla aljszőrzete is van már, tehát simán áttelel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!