Van 1 kóbor macskám. Behoztam a házba, hogy ne fagyjon meg éjszaka, de szétverte a lakást így hát kiraktam. Nem fog megfagyni éjszaka?
nemrégiben megpróbáltam behozni, de egyszerűen nem marad bent.
leszedte az ajtóról a függönyt felmászott a plafonra(komolyan fejjel lefelé lógott a plafonon) felmászott az asztalra stb, stb, stb.
De reggelente nagyon fázik és mindig itt ül az ajtó elött, de ha behozom akkor meg lerombolja a kéglit.
van 1 doboza tettem bele neki kabátokat estére mindig belemászik én pedig 1 vasag takaróval betakarom.
aztán bejövök.
erre már ki is mászott és ott ül a lábtörlőn.
egyezkedtem a szomszéddal, hogy reggel olyan 6 óra fele engedje ki és éjjel 10-11 óra fele meg vigye be magához.
az ő háza ilyen putri vagy mi tehát nem oszt nem szoroz, h ott van a macska.
Nem kell takargatni, csináld meg neki a kuckót, jó vastag rongyokat tegyél bele aztán kész. Macskák okos állatok, az lesz az első, hogy beleköltözik.
Azért reggelente adhatnál neki egy kis langyos konzervkaját, meg fogja hálálni + vizet. Tejet ne adj neki!
Menhelyre inkább ne vidd be szerintem, ott biztosan nem érezné jól magát, ha a lakásban se...
Macska ügy?
Itt Hidán eszik a macskát, nyersen főzve még a tyúk húsánál is finomabb.
de Szolnok város/Krtváros területi dögkútból gyakran viszik ki a már elfeledett jószágokat fogyasztásra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!