Éjszaka nem hagy aludni a cicám, mikor kedve van felébred 5:00 tájékán, borogat, kapar, amint felkelek, azonnal bújuk, de mikor visszaalszok, folytatja. Kizárni nem lehet, mert eszi az ajtót. Nem tudok mit tenni, kibuktat. Mit tegyek vele?
Nekem a legtöbb csinálta...szörnyű, tudom.
9 van...mind leszokott róla...
Trükk: az ágy mellett van nekem egy virág spriccoló, amit ugye permetre, meg spriccolásra is lehet állítani.
Akár hányször zörgött, nyávogott, kapart, vagy zaklatott engem valamelyik...spricc neki rendesen...mind leszokott róla! Sőt egész éjszakát átalusszák mint az ember...ki velem, ki valami kedvenc helyén!
Jó ideig csinálod, és ne félj...össze fogják kapcsolni a dolgot, nem hülyék...macskáknál is megvan a Pavlovi reflex...
Az enyém is pontban 5kor kelt hónapokig. Egy ideig megetettem és akkor elhallgatott. Már az ágy mellé volt készítve a kaja dobozban, hogy fel se kelljen kelnem. :)
De aztán meguntam és nem reagáltam az ordítására, akármennyire is csinálta. Asszem 2 hétig bírta, azóta alszik, mint a tej reggelig. :)
Jaj, most a miénk is megint elkezdte. Szerintem az idő miatt lehet. Mi könnyen megoldottuk, amikor meghülyül, kinyitom az erkélyajtót, hogy tudjon fülelni, meg leskelődni. Kimenni nem tud, mert szúnyogháló van rajta. De ez lefoglalja.
Vagy kizárom a szobából, akkor szoktam hallani, hogy kint is ugrál, dübörög...De hamar megunja. Szerintem zárd ki nyugodtan.
Nem szabad vele foglalkozni. Úgy kell tenni mintha észre sem vennéd. Kaját adni ilyenkor meg pláne tilos.
Én ezt csináltam, az enyémek megtanulták. Most már csak akkor jönnek, ha csörög az ébresztő. Még hétvégén is nyugostan alhatok akár egész déelött. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!