Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Milyen árban vannak a nemesebb...

Milyen árban vannak a nemesebb cicák? Melyik fajta a legegyszerűbben "kezelhető"?

Figyelt kérdés
2010. nov. 30. 15:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Azért kemény hogy nem a cica életéért aggódsz, hanem azért hogy "túl sokba kerülne". Szép... Amúgy a macskákat nem kell "bezárni" a kiskorától lakásban tartott cica ki se akar menni.
2010. dec. 1. 17:48
 12/15 anonim ***** válasza:
A maine coonos vagyok. Sajnos minden cica hullajtja a szőrét, a rövid szőrűek is. Ha mácskád van, sokat kell takarítanod a szőr miatt, de ha rendszeresen kikeféled akkor azért mérséklődik.
2010. dec. 2. 13:44
 13/15 anonim válasza:
Az Animal Planet-en szokott lenni olyan sorozat, aminek az a címe, hogy a 101 kiscica! Itt mindent megtudsz minden fajta cicáról. Nem tudom az idopontot, de a műsorújságban meg tudod nézni, reggel, és délután is megismétlik, sőt vasárnap is szokot lenne! Biztos mindent megtudsz minden fajtáról!!!! Tuti!!! www.telehold. itt m egnézheted a műsort, hogy mikor van!
2010. dec. 7. 21:15
 14/15 A kérdező kommentje:
Én azt akarom, hogy ki akarjon menni! Nem azért, hogy meghaljon :/ vagy ellopják, hanem mert neki is jobb netán.:D
2010. dec. 7. 21:27
 15/15 anonim ***** válasza:

Kertes ház esetében elkerülhetetlen, hogy kiszökjön a cica. Biztosan meg lehet oldani, hogy ne lógjon meg, de nekem nem lenne szívem becsukni őket a szobába. Párommal egy panelban lakunk, itt vannak velem a cicáim is, amikor viszont kimegyek anyuhoz pár napra (nyáron leginkább), akkor viszem a macskáimat. Egy házi cirmókom és egy maine coon cicám van. A házimacsek azonnal tudja a járást, nem szökik el, de a másikkal óvatosabb vagyok, ha a kijárás kerül szóba. Szerencsére igazi tanyavilágban van a kertes ház (kevés autó, elkerített kutyák), de attól még nagyon aggódom érte/értük (és nem az anyagi vonzata miatt féltem őket). Summa summarum azzal, hogy kijár a macs néha, nem lesz sokkal kevesebb szőr a bútorokon és ruhákon... :)

Üdv.

F.

2010. dec. 12. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!