Milyen árban vannak a nemesebb cicák? Melyik fajta a legegyszerűbben "kezelhető"?
A fajtiszta cicák olyan 80-100 ft körül vannak tenyésztőnél, ennél olcsóbban max szaporítónál kapsz, de nem ajánlott.
Nekem is menhelyi cicáim vannak, 8 hetesek voltak amikor hozzán kerültek, tehát nemhogy kicsik, de még babák sajnos, az anyukájuk mellett lett volna a helyük, de az anyjukat megölték. Úgy szeretnek engem és a páromat, mintha a szüleink lennénk, és nagyon hálásak. Nincs is annál szebb dolog, mint amikor megmentesz egy életet. Barátot talál az ember, nem pedig vásárol...
Ha már fajtát kérdeztél akkor mondok egyet: maine coon. Nekem is van egy, és nagyon jó természetű cica! Igazi szelíd óriás, nyugodt, barátságos, ölben is elvan, beszédes:) Viszont ahogy feljebb is írták 80-100ezer ft alatt nem kapsz.
Ettől függetlenül nagyon sok házi cicánál is megvannak ezek a tulajdonságok, több is volt már és tényleg a megmentettek a leghálásabbak:) Teljes mértékben támogatom hogy menhelyről szerezz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!