Gilisztás a cicám. Elkaphatom én is?
Bocsi a hülye kérdésért.:S Nem tudom hogy hol szedte össze,mert csak kicsit szoktuk kiengedni. Benti cica.
15/L
hát a féreghajtó szerekről hallottál-e már?! amúgy te is elkaphatod.. az eslő feladat, a macskát kikezelni féreghajtóval, közben nektek pedig fokozottan ügyelni a higéniára. alapos kézmosás, stb. stb.
Komoly probléma, hogy a macskák parazitás megbetegedései fertőzőek. Más állatokat és sok esetben az embert is megbetegíthetik. A leggyakoribb problémát az orsóférgek okozzák, amelyek kisgyermekekbe kerülve több kórformát is előidézhetnek. Ezért a rendszeres féreghajtás a kijáró macska tulajdonosának erkölcsi kötelessége. Senki ne gondolja, hogy a macskatartás tiltásával meg lehet oldani ezt a problémát, hiszen nagyon sok állatfaj orsóférgessége veszélyezteti az embert. Ha elűzik valahonnan a macskákat, jönnek más állatok, amelyek fertőzöttségét nem tudjuk kordában tartani. Ezért is fontos az, hogy a macskatartók tisztába legyenek a felelősségükkel a macskájuk, a családtagjaik és a játszótereket látogató gyermekek egészségvédelme érdekében is.
Igen, elkaphatod tőle!
Ismerősöm mesélte, hogy a cicájától már kapta el.
"Az első válaszoló véleményéhez annyit fűznék hozzá hogy macskától még soha nem kaptam el semmit ám embertől annál inkább. A macska tisztább és igényesebb mint sok ember, mégis az ilyen mocskos büdös emberekkel vagyok kénytelen reggelente a zsúfolt buszon utazni. No comment."
Számból vetted ki a szót. Pontosan ezt akartam írni én is. Együtt szoktam egyébként aludni a cicáimmal, sőt, még gyerekkoromban volt hogy egy tányérból is ettem velük. Persze a minimum hogy a cica féregtelenítve legyen. El lehet kapni, de elég szegényes higiéniára vall... (alomtakarítás után nem mosol kezet, stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!