Mit tegyek ha a kutyám gilisztás? A kutyám hasa furcsán zübörög és nem tudom mit tegyek, hogy lehet házi giliszta hajtót készíteni?
Nem javasolnám a fokhagymát.
Kutyák számára nem tudom az-e, de macskák számára például kifejezetten mérgező.
Tényleg nem kellene a féreghajtón spórolni, nem olyan horribilis összeg. És tényleg a bélperisztaltika az amit hallasz, nem a giliszta. De ha a kutyád nem dörzsöli a fenekét a földhöz és nincs az ürülékében fehér hengeres (rosszabb esetben szelvényes) akármi, akkor jó eséllyel nem (bél)férges.
a fokhagyma működik de nagy mennyiségben vérszegénységet okoz bár egy-két cikk elegendő féreghajtásra
a féreghajtó tabletta sem drága dolog-bár az állatorvosok egy része ezen is szakít rendesen, van aki 200-300Ft.-ért ad egy szemet, van aki meg ingyen ad 3-at 4-et ha kell:)))
"Egyrészt a giliszta nem zümmög, az bélpersztartika amit hallasz."
Bocsi: perisztaltika helyesen. Perisztaltikus mozgás.
Na a kérdésre válaszolva: ha gilisztás a kutyi, akkor látod a piszkában a gilisztákat, és a földhöz dörgöli a fenekét. A fokhagyma jó féreghajtó, de valamilyen gyógyszerrel kéne kezelni.
Gyógyszert ajánlom!Kiegészitésképp jó a fokhagyma,de erős férgességre-pláne kiskutyánál-inkább gyógyszer.
Ahogy mások is irták, nem drága,2-300 ft ba kerül.Mennyi idős a kutya?
Én 2 hetente adom neki.Féléves kor után havonta,1 éves kor után 3 havonta.A súlya se mindegy ,kistestűnél elég fél szem, ha nagyobb akkor 1 szem.A kajájával add oda,hogy biztosan megegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!