A macska lehet gilisztás? Arra gyanakszom, h az enyém az!
Figyelt kérdés
Rengeteget eszik, mindig csak enne, de még is sovány és sokszor prüszköl!
Kutyára ez átterjedhet, nehogy elkapja a kis yorkim!!!!
2010. júl. 9. 22:12
1/6 anonim válasza:
Hááát,valószínűleg azért szokták ajánlottnak mondani a féregtelenítést... A yorkid nincs beoltva?Mert oltásnál szoktak adni a kutyáknak ilyent,tehát már találkoznod kellett volna ilyesmivel! Felelős állattartás hm?
2/6 anonim válasza:
Ha nem féregtelenítetted akkor lehet. Sőt tovább megyek, ha nem tudsz ilyenkeről, akkor nyilván a kutyád sincs féregtelenítve és ő is az. (Nem, nem elég évente egyszer a veszettséges oltással.) nem kell ahhoz soványnak lennie, ha nem az akkor is lehet férges.
3/6 anonim válasza:
Menj el állatpatikába,ott tudsz venni féregiró tabit kutyának és macskának is.Én negyedévente szoktam a macsekomnak beadni,eddig nem is lett gilis soha.
4/6 A kérdező kommentje:
A kutyát tegnap kaptam és volt féreghajtva, de azt nem tudom meddig jó!Az előőőőző válaszadóknak, köszönöm, most már tudom.A macsek már rég nálunk van, azt is csak befogadtuk(kóbor volt).Etetjük ide jár hozzánk, meg kandúr, szóval sokat csavarog is.Eddig nem foglalkoztatott ez, csak a kutya miatt aggódok!
2010. júl. 10. 10:56
5/6 anonim válasza:
Adj neki féregírtót. A másik az, ha prüszköl(macskanátha), akkor antibiotkumos kezelésre van szüksége. Egy jó kúrát (gyógyszer) vagy injekciót ad az orvos. Mert így tényleg elkaphat valamit a kutyus is, de inkább a cica érdekében vidd el állatorvoshoz.
6/6 A kérdező kommentje:
ok! úgy lesz!hétfőn intézkedem!
2010. júl. 10. 19:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!