Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy tudnék megszabadulni a...

Hogy tudnék megszabadulni a macskától?

Figyelt kérdés
9 éves macska, nagyon sok kárt okozott már, a telefonom összetörte, múltkor a lépcsőn voltam, belém mart, aztán kiejtettem a kezemből, oké, vettem újat. Ma viszont a kamerámat verte le, többszázezres kárt okozott, meg kitudja hányszor tört már össze poharakat meg cserepeket. Sosem volt bántva de mégis nagyon rossz természetű, és elviselhetetlen, nem lehet megfogni vagy hozzáérni. Nem beszélve arról hogy csak a legdrággább macskakaját eszi meg, csak a gond van vele és nagyon sok pénzbe kerül, milyen lehetőségeim vannak? Nem erdő szélén akarom kidobni, vagy elaltatni.

tegnapelőtt 23:22
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
19%

Mit fogsz te itt kapni!!! >:)

Mindegy, imádom az ilyen fotelállatvédő hergelő kérdéseket. >:)))))))))

tegnapelőtt 23:26
 2/24 anonim ***** válasza:
72%
9éves alig vannak évei, addig tartsdbékébe otthon amig lehet
tegnapelőtt 23:37
 3/24 A kérdező kommentje:
Nem érdekel ki mit mond. Én jó gondját viseltem, türelmem volt hozzá, és nagyon sok pénzt áldoztam rá. Más már rég kihajította volna az erdő szélén vagy lapáttal agyoncsapta volna, én annyit megteszek hogy biztos helyre odadom valakinek akinek van türelme hozzá.
tegnapelőtt 23:38
 4/24 anonim ***** válasza:
80%
Ivartalanítva van?
tegnapelőtt 23:39
 5/24 A kérdező kommentje:
2-es Egy ilyen bentlakásos jól táplált macska még 5 évig keserítheti az életem, ez sajnos nem megoldás.
tegnapelőtt 23:40
 6/24 A kérdező kommentje:
4-es Igen, már sok éve.
tegnapelőtt 23:40
 7/24 anonim válasza:
80%

Ne tedd, sajnálni fogod.

Engem is sokszor felidegesít az állatom, de másnapra elfelejtem.

Mondjuk én eleve ilyen filléres holmikkal, vagyok, olyan telefonom van, amit direkt erőből földhözvágtam, kb meg se kottyant neki. :)

Egy 2016-os android 5.1-es lenovo. :D

tegnapelőtt 23:42
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Egy macska 16-18 évig is elél, szóval a #2-es válaszoló kicsit alábecsült.

Mit tehetsz? Kirakod mondjuk Facebook-ra ingyen elvihető macskaként, mindig van aki macskát keres. Vagy megkérdezel ismerősöket, ha egyik sem megy megkérsz egy menhelyet, állatvédelmi szervezetet, hogy segítsen gazdát keresni, ha nem úgy viszed be, hogy le akarod adni, akkor segíteni fognak.

tegnapelőtt 23:59
 9/24 anonim ***** válasza:
88%

Először is tényleg ne érdekeljen mit mondanak majd a a Gyakori hősei, a moralitás lovagjai akiknek csak a képernyő mögül nagy a szájuk, igenis jó gazdája vagy a cicának, megteszed amit tudsz de nyilván neked is vannak határaid.

Megpróbálkozhatsz egy menhellyel, de mindig tömve vannak, főleg cicákkal és ha nem tudják örökbe adni (ami a természetéből és a korából adódóan elég valószínű) akkor sajnos altatás lesz a vége. Próbálkozhatsz még állatvédő facebook csoportokkal, vagy ha van a környékednek beszélgetős csoportja kirakhatod, hogy nem tudsz róla gondoskodni, hátha egy kedves állatvédő befogadja. Másra nem tudok gondolni, de tényleg kedves tőled, hogy nem rakod ki a szűrét.

tegnap 00:12
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Ő még sokáig élhet, szóval én is azt javaslom, hogy próbáld facebook csoportokban meghirdetni, tegyél ki róla pár cuki képet, (de azért írd oda, hogy nehéz természetű, ne kamuzz), valaki csak tud segíteni.

Tudom, hogy nagyon bosszantó, de ne bántsd őt, hidd el nem rosszindulatból teszi. A macskák általában akkor viselkednek idiótán, ha stresszelnek, vagy volt valami traumájuk. Youtube-on amúgy csomó videót, oktatóanyagot találsz arról, hogy mit lehet kezdeni ilyen neveletlen macskákkal. Sokszor csak meg kell találni a probléma gyökerét, ami kiváltja náluk a rosszalkodást.

Az értéktárgyaidra meg próbálj jobban vigyázni, pakold el a dolgokat előle. Nekem is van drága kamerám, de bent van a szekrényben, nem tudja leverni a macska, ha rendesen van tárolva.

tegnap 00:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!