Hogy tudnék megszabadulni a macskától?
Mit fogsz te itt kapni!!! >:)
Mindegy, imádom az ilyen fotelállatvédő hergelő kérdéseket. >:)))))))))
Ne tedd, sajnálni fogod.
Engem is sokszor felidegesít az állatom, de másnapra elfelejtem.
Mondjuk én eleve ilyen filléres holmikkal, vagyok, olyan telefonom van, amit direkt erőből földhözvágtam, kb meg se kottyant neki. :)
Egy 2016-os android 5.1-es lenovo. :D
Egy macska 16-18 évig is elél, szóval a #2-es válaszoló kicsit alábecsült.
Mit tehetsz? Kirakod mondjuk Facebook-ra ingyen elvihető macskaként, mindig van aki macskát keres. Vagy megkérdezel ismerősöket, ha egyik sem megy megkérsz egy menhelyet, állatvédelmi szervezetet, hogy segítsen gazdát keresni, ha nem úgy viszed be, hogy le akarod adni, akkor segíteni fognak.
Először is tényleg ne érdekeljen mit mondanak majd a a Gyakori hősei, a moralitás lovagjai akiknek csak a képernyő mögül nagy a szájuk, igenis jó gazdája vagy a cicának, megteszed amit tudsz de nyilván neked is vannak határaid.
Megpróbálkozhatsz egy menhellyel, de mindig tömve vannak, főleg cicákkal és ha nem tudják örökbe adni (ami a természetéből és a korából adódóan elég valószínű) akkor sajnos altatás lesz a vége. Próbálkozhatsz még állatvédő facebook csoportokkal, vagy ha van a környékednek beszélgetős csoportja kirakhatod, hogy nem tudsz róla gondoskodni, hátha egy kedves állatvédő befogadja. Másra nem tudok gondolni, de tényleg kedves tőled, hogy nem rakod ki a szűrét.
Ő még sokáig élhet, szóval én is azt javaslom, hogy próbáld facebook csoportokban meghirdetni, tegyél ki róla pár cuki képet, (de azért írd oda, hogy nehéz természetű, ne kamuzz), valaki csak tud segíteni.
Tudom, hogy nagyon bosszantó, de ne bántsd őt, hidd el nem rosszindulatból teszi. A macskák általában akkor viselkednek idiótán, ha stresszelnek, vagy volt valami traumájuk. Youtube-on amúgy csomó videót, oktatóanyagot találsz arról, hogy mit lehet kezdeni ilyen neveletlen macskákkal. Sokszor csak meg kell találni a probléma gyökerét, ami kiváltja náluk a rosszalkodást.
Az értéktárgyaidra meg próbálj jobban vigyázni, pakold el a dolgokat előle. Nekem is van drága kamerám, de bent van a szekrényben, nem tudja leverni a macska, ha rendesen van tárolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!